0
  • No products in the cart.
 

FAQ

پاسخ به سؤالات متداول مشتریان و دانشپذیران

پاسخ های تفکیکی به سؤالات متداول شما!

با توجه به دامنه وسیع و گسترده خدمات هلدینگ توسعه دهندگان سؤالات احتمالی شما عزیزان در دسته بندی های تفکیک شده با دقت پاسخ داده شده است:

شرکت در دوره های آموزش مجازی و اخذ مدارک شرکت در دوره های کوتاه مدت داخلی و بین المللی

آموزش مجازی هلدینگ

چه گواهینامه هایی بعد از شرکت در دوره های آموزش مجازی اخذ می کنیم و نمونه را کجا ببینیم؟
در پایان دوره های آموزش مجازی و پس از موفقیت در ارزیابی، به کلیه دانشپذیران گواهینامه آموزشی رایگان از بنیاد آموزش مجازی ایرانیان اعطاء می گردد و در صورتیکه تمایل داشته باشید - بدون ارزیابی مجدد - میتوانید با پرداخت فقط هزینه صدور و انطباق نیازمندیها هر یک از گواهینامه های آموزشی دوره های کوتاه مدت معرفی شدن در سربرگ ( آموزش > دپارتمان صدور و استعلام > لیست مدارک آموزشی قابل اعطاء ) را اخذ نمایید.
شیوه آموزشی مجازی شما چگونه است؟
پروژه محور: شما در دوره های مورد علاقه خود ثبت نام کنید ما برای شما منابع آموزشی را ارسال می کنیم و یک کارشناس آموزش برای شما تخصیص داده میشود، مطالعه توسط شما و پشتیبانی توسط ما آغاز می شود، هر زمان که آماده بودید(حداکثر تا 3ماه) می توانید پروژه ای را که نشان دهنده مطالعات شما باشد وما سطح دانش شما را بسنجیم ارائه نمایید، پروژه توسط استاد درس ارزیابی شده و گواهی پایان دوره برای شما صادر می گردد.
آیا می توانم همزمان در چندین دوره ثبت نام نمایم ؟
بله، دانش پژوهان علاقه مند می توانند در شیوه آموزش پروژه محور همزمان در هر تعداد دوره ای که علاقه مند هستند ثبت نام نمایند، تنها در شیوه آموزش کلاس محور به دلیل تشکیل کلاس در بستر ویدئو کنفرانس به زمان های تشکیل کلاس به صورت آنلاین می بایست دقت فرمایید تا تداخل نداشته باشند.
آیا جهت شرکت در دوره ها تخفیف دارید؟
بله - قطعا: ۱- شما میتوانید با ثبت نام در چند دوره آموزشی و درخواست چند گواهینامه آموزشی ار پیشنهاد های شگفت انگیز تخفیفی ما برخوردار شوید. ۲- همواره کانال های اینستاگرام - تلگرام و فیس بوک ما را دنبال نمایید تا آخرین پیشنهاد های تخفیفی ما را مشاهده نمایید. ۳- شماره تلفن و آدرس ایمیل خود را در بخش عضویت در خبرنامه پیامکی و ایمیلی ما ثبت نمایید تا همیشه پیشنهاد های تخفیفی ما را اول از همه دریافت نمایید.
شهریه دوره ها را چگونه بپردازم ؟
۱- پرداخت اینترنتی آنلاین:همواره می توانید دوره مورد نظر خود را از وب سایت ما انتخاب نمایید و به صورت آنلاین وجه آن را پرداخت نمایید.
۲- پرداخت با موبایل:بعد از انتخاب دوره مورد نظر می توانید در هر زمان بدون نیاز به اینترنت از طریق گوشی موبایل و درج کد دستوری زیر مبلغ دلخواه را به حساب ما واریز نمایید: پرداخت با موبایل
۳- پرداخت کارت به کارت (شتاب) - حواله بانکی: نام بانک = ملت | شماره حساب = ۴۶۷۶۷۷۷۷۶۷ | شماره ۱۶ رقم کارت = ۶۱۰۴۳۳۷۸۸۱۴۱۲۹۶۷
۴- پرداخت بین الملل از طریق وب مانی: شماره حساب: 401382314518 | شماره پی منت : Z400385683029
۵- پرداخت بین الملل با ویزا کارت و مستر کارت از طریق پی پال: https://www.paypal.me/nobelcert/100 = به جای ۱۰۰ مبلغ معادل دلاری که کارشناس اعلام می نماید.
۶- پرداخت از طریق بیت کوین به والت آی دی: 13VXXWWnKewbs2NBKXLuTe2HLxqfABKLiJ
 
از اعتبار کار هلدینگ توسعه دهندگان را چگونه اطمینان یابم؟
۱- فعالیت مستمر و با حسن شهرت هلدینگ: هلدینگ توسعه دهندگان فعالیت خود را از سال ۱۳۸۵ آغاز نمود و وب سایت TEDSA.COM یکی از قدیمی ترین وب سایت های اینترنتی در ایران در حوزه تجارت الکترونیک می باشد (تِدسا مخفف نام شرکت توسعه دهندگان سیستم ابتکار است) و این وب سایت کار خود را از Created Date: 2007-09-25 (برابر با سوم مهرماه ۱۳۸۶) آغاز نموده است.
۲- دو سال پیاپی از سال ۱۳۹۳ لغایت ۱۳۹۵ دارای عنوان شرکت دانش بنیان از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دلیل تولید دو محصول دانش بینان در حوزه آموزش مجازی و اتوماسیون آنلاین برای اولین بار در کشور.
۳- دارای اینماد دوستاره از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت و همچنین نشان طلایی ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین دارای مجوز از وزارت خانه ها و سازمان های متعدد در کشور که در صفحه اعتبار ها و مجوز ها قابل مشاهده می باشد.
۴- مشاهده دیدگاه مشتریان و دانش پذیران و گواهی نامه های حسن انجام کار هلدینگ توسعه دهندگان و بنیاد آموزش مجازی ایرانیان را فراموش نکنید.
۵- هلدینگ توسعه دهندگان بارها به دلایل گوناگون در جشنواره ها مقام کسب نموده است.
آیا امکان مراجعه حضوری جهت ثبت نام در دوره های آموزش مجازی و دریافت مشاوره وجود دارد؟
بله:  ما در اصفهان، تهران و سایر شهر های کشور دارای شعب و نمایندگی های معتبر هستیم که شما می توانید آدرس آن ها را از سایت برداشته و جهت دریافت مشاوره و ثبت نام حضوری در دوره های آموزش مجازی مراجعه نمایید،در نظر داشته باشید از آنجا که سیستم آموزشی هلدینگ توسعه دهندگان تحت بستر بنیاد آموزش مجازی ایرانیان بصورت مجازی برنامه ریزی شده و نسبت به ارائه خدمات آموزشی و پشتیبانی آنلاین متعهدیم ،سعی بر آن شده است که حتی المقدور نیازی به مراجعه حضوری شما عزیزان نباشد و روند آموزش مجازی از لحظه ثبت نام تا اتمام دوره با راهنمایی کادر مجرب و توانمند آموزش بصورت مجازی و غیر حضوری صورت پذیرد تا در زمان، انرژی و هزینه شما صرفه جویی شود.
آیا برند های خارجی دانشگاه هستند و چگونه مدرک میدهند؟
خیر - این برندهای بین المللی دانشگاه نیستند و در قالب شرکت های با مسئولیت محدود فعالیت می نمایند که در موضوع فعالیت آن ها بر گذاری دوره های آموزشی حضوری و مجازی (کوتاه مدت) وجود دارد و در کشور های خارجی به نام آکادمی شناخته می شوند. مانند هلدینگ توسعه دهندگان در ایران که دانشگاه نیست اما در موضوع اساسنامه برگذاری دوره های آموزشی به صورت حضوری و مجازی وجود دارد و در حال فعالیت گسترده آموزشی می باشد و می تواند در پایان دوره به دانش پذیرانی که با موفقیت دوره را به پایان رسانیده اند، گواهینامه آموزشی معتبر اعطا نماید که در سایر کشور ها نیز تا کنون با توجه به اعتبار و سابقه طولانی کاملا معتبر بوده است. آکادمی های بین المللی نیز چون فعالیت قانونی در کشور مبدا دارند لذا مدارک آنها با توجه به سایت  و سابقه فعالیت و ثبت بودن نام برند معتبر هستند، لازم به ذکر است که با توجه به زیاد بودن نام های مشابه و برند های جعلی در کشور که حتی به ثبت نرسیده اند و فقط یک وب سایت هستند - ریاست محترم هلدینگ توسعه دهندگان چندی از این آکادمی ها را در کشور انگلستان تحت پوشش زیر مجموعه شرکت های خویش درآورده تا کلیه فعالیت های قانونی مربوط به آنها را رصد نماید و تحت کنترل باشد لذا از این حیث به مخاطبان خود می تواند اطمینان دهد که کلیه امور قانونی و اعتبار مدارک صحت دارد.
بر طبق اعلام سایت کلیه مدارک داخلی و خارجی معتبر هستند، آیا همه جا مدارک را از ما می پذیرند؟
مدارک معتبر هستند و نکته ای که وجود دارد شما باید الزامات محل مقصد خود را بررسی نمایید، چه داخل و چه خارج از کشور، قوانین ارگان ها مداوم در حال تغییر است لذا ما تضمینی در این خصوص به دانش پذیران عزیز ارائه نمی کنیم - برای مثال شرکتی که شما قصد کار در آن دارید یا مدارکی که برای مهاجرت نیاز دارید شاید فقط مدارک مقاطع تحصیلی دانشگاه را جزو مدارک مورد قبول لیست نموده است لذا نمی توان انتظار داشت مدارک دوره آموزشی کوتاه را از شما بپذیرد شاید هم هر مدرک معتبری که نشان از تخصص شما در یک موضوع را داشته باشد قبول کند....(اما یاد آور می شویم پذیرفته نشدن یک مدرک به معنای نامعتبر بودن آن مدرک نیست).
**ما تاکنون صدها فیدبک مثبت از پذیرفته بودن مدارک توسط سازمان های داخلی و خارج از کشور توسط دانش پذیرانمان داشته ایم که مدارک مورد پذیرش بوده اند و برایشان بسیار کاربردی بوده، اما همیشه با دانش پذیران خود صداقت داریم و از آنها می خواهیم تحقیقات نموده و بعد از آن به ما مراجعه و با خیال راحت ثبت نام نمایند.
آدرس مراجعه حضوری آکادمی های بین المللی کجاست؟
آدرس آکادمی های خارجی در وب سایت های اصلی آن ها موجود است - البته همواره توجه داشته باشید که در کشور گرجستان آدرس های فیزیکی و قابل مراجعه حضوری وجود دارد و در شرکت های ثبت شده انگلستان تحت نظارت و مدیریت هلدینگ با عنایت بر فعالیت های مجازی خود دارای دفاتر کار پستی تنها جهت مراودات دولت با شرکت - اوراق اداری - امور بانکی - مالیاتی و دریافت و ارسال بسته های پستی می باشند و قابلیت مراجعه حضوری را ندارند. ** دفاتر کار مجازی معتبر هستند و معمولا در آکادمی هایی با فعالیت های آموزش و مشاوره مجازی یا برون کشوری یا تجار استفاده می شوند و هدف از دفتر کار مجازی کاهش هزینه های آکادمی و کنترل از راه دور می باشد و این در حالی است که برای تاسیس شعبه یا ثبت شرکت از نظر دولت های خارجی کفایت می کند و قانونی است. ** لازم به ذکر است ما در خود ایران هم در برخی از شهر ها جهت پیشبرد فعالیت های خود دفاتر کار مجازی داریم.
آیا مدارک داخلی و خارجی اعطایی از سمت هلدینگ و بنیاد قابلیت ترجمه دارد؟ چقدر طول می کشد؟
۱- کلیه مدارک داخلی فارسی قابلیت ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را دارد. * فرآیند کار ترجمه رسمی از فارسی به زبان انگلیسی، حداکثر یک ماه و به سایر زبان ها حداکثر دو ماه به طول می انجامد.
۲- مدارک آکادمی های خارجی در ایران فقط قابلیت ترجمه رسمی به فارسی را دارند (به طور کلی دادگستری و وزارت امور خارجه ایران فقط مدارک و اوراق صادر شده در ایران را تایید می کنند). * فرآیند فقط ترجمه رسمی در یک هفته قابل انجام است.
۳- مدرک آکادمی های خارجی (با پرداخت هزینه مربوط) در خارج از کشور قابلیت ترجمه رسمی به فارسی یا زبان دیگر در نوتاری و مهر دادگستری دارد (اما قابلیت مهر وزارت امور خارجه ندارد زیرا کشور های خارجی فقط مدارک آموزشی دانشگاهی یا رسمی دولتی را به تایید وزارت امور خارجی می رسانند). * فرآیند ترجمه رسمی با مهر نوتاری دادگستری کشور مبدا و ارسال به ایران به دلیل نیاز به صبر و مجتمع شدن کلیه درخواست ها با هم و انجام یکباره آنها بین ۳ تا ۶ ماه به طول می انجامد.
*** جهت کلیه اقدامات فوق هزینه ها شامل : ترجمه رسمی - پست ارسال - پست دریافت - کارپردازی - تمبر یا مهر دادگستری - تمبر یا مهر نوتاری در صورت نیاز - تمبر یا مهر وزارت امور خارجه - اپوستیل در صورت نیاز محاسبه و مطابق تعرفه ها از متقاضیان اخذ می گردد.
در برخی مدارک خارجی لوکیشن درج شده آیا امکان حذف یا تغییر آن وجود دارد؟
بله اما با شرایط ذیل: جهت درخواست مدارک خارجی ارائه پاسپورت الزامیست -  اطلاعات شما به عنوان یک دانشپذیر خارجی که در دوره ای که بنیاد یا هلدینگ به عنوان نماینده آن شرکت خارجی در ایران برگذار نموده در سیستم های مالیاتی خارجی ثبت می شود و برای خدمات دریافتی مالیاتی پرداخت می گردد - لذا می بایست مشخص باشد شما کجا این خدمات را دریافت نموده اید که اختلالی در خود اظهاری ما ایجاد نگردد. مسائل مالیاتی در سایر کشور ها بسیار حساس و مهم هستند. ۱- در صورتی که درخواست تغییر لوکیشن دارید چون بخشی از آموزش شرکت مجازی است این امکان وجود دارد اما باید در زمان مندرج در مدرک در پاسپورتتان مهر ورود به کشور مورد نظر وجود داشته باشد و تعرفه تغییر لوکیشن به دلیل همان امور مالیاتی را نیز بپردازید. ۲- در صورت حذف لوکیشن نیز باز به دلیل قلمداد شدن به لوکیشن ثبتی آکادمی نیز می بایست با شرایط بالا و پرداخت افزایش تعرفه صورت پذیرد.  
پروسه شرکت در دوره های آموزشی تا اخذ مدارک چقدر طول می کشد و آیا می توان آن را تسریع بخشید؟
۱- بعد از ثبت نام و انتخاب دوره مورد نظر ۳ روز کاری محتوای آموزشی به دست شما میرسد (* ما همواره در حال به روز رسانی محتوای آموزشی خود به جهت تطبیق با نیاز های روز آموزشی هستیم لذا گاهی به دلیل در دست به روز رسانی بودن محتوای آموزشی مدت زمانی بیشتری طول می کشد که از طریق کارشناس آموزشی شما به اطلاعتان خواهد رسید.)
۲- بعد از دریافت محتوا: ۳ روز تا ۶ ماه فرصت دارید تا در ارزیابی شرکت کنید (ممکن است شما در آن موضوع تخصص دارید و ۳ روز کافیست تا اطلاعات محتوا را مرور کنید شاید هم به مطالعه عمیق احتاج دارید که به شما ۶ ماه فرصت مطالعاتی داده میشود).
۳- بعد از شرکت موفقیت آمیز در ارزیابی (از طریق ارائه پروژه یا آزمون آنلاین) شما وارد پروسه دریافت مدرک پایان دوره و اتمام دریافت خدمات آموزشی قرار میگیرید : گواهینامه فارسی ۱۰ روزکاری و گواهینامه های بین المللی ۳۰ روزکاری از زمان تایید پایان دوره به دست شما خواهد رسید.
۴- درصورتی که برای دریافت مدارک در شرایط فورس ماژور هستید میتوانید با پرداخت هزینه بیشتر خود را در لیست انتظار به بالای لیست انتقال دهید و پروسه صدور را به فارسی ۳ روز و بین المللی حداقل یک هفته تنزل دهید و زودتر خدمات را دریافت نمایید.
۵- استعلام مدارک بین المللی در سایت ها معمولا حداکثر تا یک ماه بعد از صدور در وب سایت ها قرار می گیرند.
۶- هر گونه خدمات جانبی مدت زمان خاص خود را دارد که به اطلاع شما در زمان درخواست خواهد رسید.
من در موضوع تخصص لازم را دارم آیا می توانم در دوره شرکت نکنم و فقط مدرک بگیرم؟
در همه حال شما می بایست در دوره مورد نظر ثبت نام نمایید اما در مواقعی که تخصص لازم را دارید با کارشناس مشاور خود صحبت کنید و از تسهیلات ویژه متخصصان و نخبگان استفاده کنید - ارزیابی میتواند از طریق سوابق کاری و علمی شما صورت می گیرد و پروسه مراحل صدور تسهیل یافته و کاهش می یابد.
از اعتبار کار مدارک بین المللی چگونه اطمینان یابیم؟
۱- باید بدانید خدمات مورد نیاز خود را از چه شرکتی دریافت می نمایید و آن شرکت چه میزان اعتبار دارد - هلدینگ توسعه دهندگان با بیش از یک دهه فعالیت مستمر در این حوزه برای شما خدماتی قابل اطمینان را به ارمغان می آورد.
۲- کلیه گواهینامه ها در وب سایت های رسمی و مرجع آکادمی های بین المللی دارای استعلام آنلاین هستند.
۳- ریاست هلدینگ توسعه دهندگان در کلیه آکادمی های معرفی شده دارای سمت اجرایی می باشند و سهامدار هستند و این آکادمی ها در کشور های معرفی شده دارای شرکت به ثبت رسیده و دارای فعالیت قانونی می باشند و مهمتر از همه بابت خدماتی که به ایرانیان عزیز عرضه می شود در آن کشور ها مالیات پرداخت می شود لذا کلیه فرآیند از مجرای قانونی طی می شود.
۴- کلیه گواهینامه ها قابلیت ترجمه رسمی با مهر دادگستری کشور مرجع را دارد اما به دلیل هزینه های بسیار بالای این خدمات سرویس مورد نظر فقط از کشورهای نزدیک به ایران قابل ارائه است.
دوره ای که من میخوام در سایت شما وجود ندارد آیا امکان اضافه کردن آن وجود دارد؟
بله قطعا - شما هر دوره ای که تمایل دارید را طی تماس تلفنی با ما یا از طریق فرم آنلاین در همان صفحه درخواست دهید فورا در دست تهیه و تولید قرار خواهد گرفت (توجه نمایید دوره های خاص پزشکی و پیراپزشکی شامل این گزینه نمی باشد).
پروژه پایان دوره چیست و چگونه ارسال کنم؟
پروژه پایان دوره گزارشی است که شما از مطالعات خود برای ما ارسال می کنید - این پروژه در قالب چکیده ای از محتوای آموزشی ای که از طرف هلدینگ توسعه دهندگان یا بنیاد آموزش مجازی ایرانیان برای شما ارسال می گردد میتواند تهیه شود و یا مقاله ای باشد که خودتان نگارش یا تحقیق نموده اید و قوانین زیر را دارد:
۱- به ازاء هر ۱۰ صفحه محتوای آموزشی ما یا یک ساعت فیلم آموزشی = ۱ صفحه A4 خلاصه.
۲- پروژه می بایست الزاما تایپ شده با فونت نازنین سایز ۱۴ باشد و با پسوند .doc یا .docx بارگذاری گردد.
۳- بیش از ۵۰ درصد پروژه نمی تواند از یک مقاله اینترنتی برداشت شده باشد - کپی بودن پروژه از اینترنتی باعث رد شدن پروژه می گردد.
۴- پروژه های برتر در سایت بنیاد آموزش مجازی ایرانیان منتشر می گردد و دانش پذیران برای ثبت نامی های بعدی کد تخفیف دریافت می نمایند.
۵- بر اساس حساسیت دوره ممکن است کارشناس آموزش علاوه بر پروژه مصاحبه حضوری یا مجازی و یا آزمون آنلاین را نیز برای شما الزام نماید.
** جهت ارسال پروژه: با کلیک بر روی این متن  وارد ناحیه کاربری هلدینگ توسعه دهندگان شوید (اگر عضو نیستید ثبت نام نمایید).
** بعد از ورود در ستون سمت راست بر روی گزینه ارسال پروژه و پشتیبانی کلیک نمایید و مراحل را برای ضمیمه فایل خود به انجام برسانید.  
.

شرکت در دوره های آموزش حضوری و اخذ مدارک شرکت در دوره های کوتاه مدت داخلی و بین المللی

aبه زودی: پاسخ به سوالات متداول شما عزیزان درباره آموزش های حضوری هلدینگ توسعه دهندگان در این مکان قرار می گیرد.

مشاوره، استقرار و آموزش سیستم های مدیریت کیفیت و اخذ ایزو

a

یک شرکت گواهی کننده (CB) چیست؟
یک شرکت گواهی کننده، که ثبت کننده و CB نیز نامیده می شود، سازمان ثالثی است که همخوانی سیستم مدیریت سازمان شما را با الزامات استانداردها ارزیابی می کند و در صورت وجود تطابق، گواهینامه اعطا می کند.
هلدینگ توسعه دهندگان از چه مراکز گواهی دهنده ای گواهینامه ایزو اعطاء می نماید؟
هلدینگ توسعه دهندگان در دپارتمان ایزومستر ضمن اخذ مجوز های لازم جهت فعالیت های خویش، توسط عقد قرارداد با چندین مرکز گواهی دهنده مختلف این امکان را برای صاحبین مشاغل فراهم آورده است تا گواهینامه تایید استقرار سیستم های مدیریت کیفیت ایزو خود را از مراجع داخلی ایران، بین المللی مستقل و یا بین المللی تحت اعتبار AB های مختلف نظیر IAF و CBV تهیه نمایند.
تفاوت بین مراکز مختلف صدور گواهینامه ایزو چیست ؟
تفاوت مراکز مختلف اعطاء گواهینامه ایزو در کشور مرجع، هزینه تمام شده تا صدور گواهی، مدت زمان صدور گواهی، مستقل یا تحت اعتبار AB بودن است. در پایین متن تقسیم بندی هزینه ی تمام شده صدور گواهی از کمترین هزینه و زمان صدور تا بیشترین هزینه و زمان تقسیم بندی شده اند: ۱- گواهینامه های ایزو داخلی به زبان فارسی (ایزومستر) و به زبان لاتین (IMC). ۲- گواهینامه های ایزو بین المللی مستقل (WTG و NOBEL C.U فعال در اتحادیه اروپا - آلمان - گرجستان و ایران). ۳-  گواهینامه های ایزو بین المللی TÜV Deutsch  تحت اعتبار  CBV فعال در اتحادیه اروپا - آلمان - انگلستان و ایتالیا). ۴- گواهینامه های ایزو بین المللی ایزو تحت اعتبار IAF مانند BQC و TÜV NORD و IMQ و ... فعال در کشور های مختلف جهان.  
AB چیست و تفاوت شرکت های دارای AB با سایر شرکت ها چیست؟
AB یا Accreditation body شرکت های اعتبار بخشی به فعالیت شرکت های گواهی کننده یا CB ها هستند. عموما گواهینامه های ایزو که از شرکت های تحت اعتبار AB صادر میگردند به لحاظ شناخت جهانی که بر روی آن ها وجود دارد از اعتبار بالاتری برخوردار هستند و به همان نسبت هزینه و حساسیت های زمان بر بیشتری نیز برای دستیابی به این گواهینامه ها وجود دارد. در صورتیکه شرکت صدور گواهی دارای AB باشد دقت نمایید که لوگو IAF و یا CBV در پایین گواهینامه درج شده باشید و نام آن شرکت در وب سایت های رسمی IAF یا CBV نیز موجود باشد. و در صورتیکه شرکت دارای AB نمی باشد باید مراقب باشید که یک گواهی بدون پشتوانه دریافت ننمایید. کلیه گواهینامه هایی که توسط هلدینگ ارائه می گردند خط کنترل و اعتبار سنجی را پشت سر گذاشته اند و شما می توانید با خیال راحت و اطمینان اقدام به اخذ گواهینامه دلخواه خود بنمایید.
چگونه می توان اعتبار گواهینامه دریافتی را بسنجم؟
پس از آنکه گواهینامه مورد نظر خود را دریافت نمودید بر روی هر گواهینامه یک شماره سریال وجود دارد که شما با مراجعه به وب سایت های هر شرکت صدور گواهینامه مربوط می توانید از اصالت و صحت گواهینامه مذکور مطلع گردید، همچنین برای برخی از گواهینامه های بین المللی، با اخذ هزینه مجزا، امکان انجام خدمات ترجمه رسمی متن گواهی به زبان فارسی ممهور به مهر دادگستری یکی از کشور های همسایه ایران نیز موجود است و جهت گواهینامه های داخلی امکان درخواست استعلام مکتوب با پرداخت هزینه اداری آن می باشد.
چگونه میتوانم اعتبار هلدینگ توسعه دهندگان (ایزومستر) را بسنجم؟
هلدینگ توسعه دهندگان متشکل از چندین شرکت داخلی و بین المللی زیر مجموعه می باشد که در سال ۱۳۸۵ به ثبت رسیده و راه اندازی گردیده است، این شرکت در کلیه کلان شهر های ایران و چندین کشور دیگر دارای نمایندگی رسمی جهت معرفی و فروش خدمات و محصولات خویش است، ما سازمانی با سابقه بیش از یک دهه فعالیت مستمر و مفید می باشیم. دپارتمان ایزومستر جهت انجام خدمات خود در زمینه مشاوره و گواهی موفق به اخذ پروانه فنی مهندسی در زمینه سیستم های مدیریتی و تکنیک های کیفیت از سال۱۳۹۴ گردیده همچنین دارای مجوز همکار آموزش سازمان ملی استاندارد در منطقه چهار کشور در زمینه آموزش سیستم های مدیریت کیفیت از سال ۱۳۹۳ می باشد. شما می توانید تصویر مجوز ها، تصویر گواهینامه های پارتنرشیپ با CB های بین المللی و تصویر گواهینامه های حسن انجام کار ما را در صفحات مربوط با کلیک بر روی هر عبارت مشاهده نمایید.  
هزینه و زمان لازم تا اخذ گواهینامه ایزو چقدر است؟
هزینه های لازم تا دستیابی شما به یک گواهینامه ایزو نسبت به شرایط و انتخاب های شما مختلف است و به صورت زیر طبقه بندی میشوند. هزینه و زمان از بالا به ترتیب کمترین هزینه و زمان به بیشترین هزینه و زمان قرار گرفته است:
۱- نوع گواهینامه درخواستی:
  • گواهینامه ایزو داخلی (ایزومستر یا IMC)
  • گواهینامه بین المللی مستقل
  • گواهینامه بین المللی تحت اعتبار CBV
  • گواهینامه بین المللی تحت اعتبار IAF

۲- نوع مشاوره درخواستی:
  • عدم نیاز به مشاور (استفاده از کارشناسان مشاوره و استقرار درون سازمانی خود)
  • استفاده از پکیج مشاوره غیر حضوری و خودآموز ایزومستر و بهره مندی از آموزش های مجازی
  • استفاده از کارشناسان مجرب اعزامی ایزومستر و دریافت مشاوره و استقرار حضوری در سازمان خود

۳- سایز سازمان شما از نظر تعداد پرسنل:
  • سازمان کوچک
  • سازمان متوسط
  • سازمان بزرگ
  • سازمان بسیار بزرگ

۴- پیچیدگی و تعداد سایت های سازمان شما که می بایست ایزو در آنها استقرار یابد.
لذا سرمایه گذاری شما تا اخذ گواهینامه ایزو می توانید از ۷۰۰ هزار تومان تا چند ده میلیون تومان متغیر باشد.
ایزو فقط برای شرکت های صنعتی و بزرگ است یا من هم می توانم ایزو داشته باشم؟
شما هر کسب و کاری دارید و با هر قدمت و سایزی که باشد و در هر صنفی که قرار دارید می توانید از مزایای استقرار سیستم های مدیریت کیفیت و اخذ گواهینامه ایزو بهره مند گردید.
مدت زمان اعتبار گواهینامه ها چند سال است و چگونه تمدید می گردد؟
گواهینامه های ایزو که از طریق ایزومستر ارائه می گردد عمدتا سه ساله هستند و در سر رسید هر سال هر بار (دو مرتبه) با پرداخت ۵۰٪ هزینه صدور اولیه به منظور ممیزی مراقبی تمدید می گردند. بعد از اتمام سه سال اول می بایست گواهینامه قبل را عودت و گواهینامه ایزو جدید سه ساله خود را با پرداخت ۱۰۰٪ هزینه صدور آن سال مجدد دریافت نمایید. لازم به ذکر است ایزومستر جهت ارج نهادن به مشتریان دائمی خود برای ایشان در زمان عقد قرار داد جدید تخفیف قابل توجهی نسبت به تعرفه عادی مصوب قائل می گردد.
آیا فاکتور سفارش ایزو به صورت رسمی صادر می گردد؟
بله - در صورت درخواست سازمان شما به همراه قرار داد، فاکتور رسمی صادر می گردد - در این صورت درصد مالیات بر ارزش افزوده و همچنین بیمه احتمالی قرار داد به کل هزینه های فاکتور اضافه خواهد شد. توجه فرمایید هزینه در این روش حتما می بایست از طریق واریز به شماره حساب ها و یا صدور چک در وجه شرکت توسعه دهندگان سیستم ابتکار صورت پذیرد.
روش سفارش ایزو و پرداخت به چه صورت است؟
علاقه مندان عزیز میتوانند هم به صورت آنلاین سفارش خود را ثبت نموده و هزینه آن را از طریق درگاه های پرداخت آنلاین وب سایت های ایزومستر و هلدینگ توسعه دهندگان پرداخت نمایند تا در امور تسریع داده شده و فرآیند سفارش مورد نظر هرچه سریعتر آغاز گردد. همچنین می توانید با یکی از کارشناسان مشاوره سیستم های مدیریت کیفیت ایزومستر هلدینگ توسعه دهندگان تماس حاصل فرمایید، فرم اولیه تقاضا را تکمیل فرمایید، قرار داد منعقد نموده و هزینه ها را به حساب هایی که به شما اعلام میگردد پرداخت نمایید.
.

طراحی تخصصی وب سایت ها اینترنتی

آموزش مجازی هلدینگبه زودی: پاسخ به سوالات متداول شما عزیزان درباره استدیو تِدْسا در زمینه طراحی تخصصی وب سایت های اینترنتی در این مکان قرار می گیرد.

تبلیغات اینترنتی و گوگل ادورتایز Google Adwords

آموزش مجازی هلدینگ[به زودی: پاسخ به سوالات متداول شما عزیزان درباره استدیو تِدْسا در زمینه دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی فضای مجازی و گوگل ادز در این مکان قرار می گیرد.

سئو و بهینه سازی وب سایت

aبه زودی: پاسخ به سوالات متداول شما عزیزان درباره استدیو تِدْسا در زمینه سئو و بهینه سازی وب سایت در این مکان قرار می گیرد.

سوالات متداول ثبت نام و نشان تجاری (لوگو)

آموزش مجازی هلدینگ

الزامات قانونی ثبت علامت تجارتی
اصولاَ ثبت علایم تجارتی اختیاری است،زیرا ثبت علائم موجب می شود که صاحبان علامت از حمایت قانون برخوردار شود،بنابراین لزومی برای اجباری کردن آن از طرف مقنن به نظر نمی رسد هلدینگ توسعه دهندگان مطالب جامعی در این خصوص به شما آموزش میدهد.
به موجب تبصره ماده 1 قانون ثبت علایم و اختراعات،مصوب 1/4/1310 "داشتن علامت تجارتی اختیاری است مگر در مواردی که دولت آن را الزامی قرار دهد." ماده 2 قانون مذکور نیز اشعار دارد:حق استعمال انحصاری علامت تجارتی فقط برای کسی شناخته خواهد شد که علامت خود را به ثبت رسانیده باشد." طبق مصوبه اردیبهشت ماده 1328 هیات وزیران نیز ثبت علامات مربوط به اجناس دارویی و طبی و مواد غذایی را بشرح ذیل اجباری نموده است. 1-داروهای اختصاصی مورد استعمال طبی یا بیطاری که با نسخه پزشک یا بدون آن مصرف می شود. 2-مواد غذایی که در لفاف و یا ظروف و به اسم مشخصی باشند مانند کنسرو مواد غذایی،آردهای مخصوص،چای های مختلف،کاکائو،شکلات،آب نبات،پنیر،شیر،مربا،ترشی،کره و روغن های مختلف و غیره 3-مشروباتت غیر الکلی،آب های معدنی یا گازدار،شربت،آب های میوه و انواع نوشابه ها که در تحت اسم و ظروف مشخص به معرض فروش گذارده می شود. 4-لوازم آرایش و وجاهت که برای استعمال مستقیم بر روی بدن انسان بکار می رود،مانند صابون،خمیر،پودر،محلول عطریات،ادکلن و غیره اجناس بالا اعم از آنکه در داخل ایران ساخته یا در خارج ساخته و وارد کشور شود و در بازار تحت اسم مشخصی که بر روی برچسب آن زده می شود به معرض فروش قرار گیرد؛ باید دارای علامت صنعتی یا تجارتی به ثبت رسیده بوده و در روی برچسب نکات ذیل تصریح شود: الف-اسم تجارتی و نشانی سازنده جنس با قید کشور مبداء ب-شماره ثبت در ایران ج-شماره و تاریخ اجازه وزارت بهداری در مورد ساخت یا توزیع آن در ایران کلمه یا عباراتی که به همراه علامت تجاری بکار برده می شود باید به زبان فارسی نوشته شود.استفاده از حروف لاتین نیز بشرطی مجاز است که اندازه آن ها از اندازه حروف فارسی کوچکتر باشد. علایم ممنوع ثبت علایم تجارتی،صنعتی و خدمات دارای محدودیت قانونی است.قانون ثبت علایم و آیین نامه اصلاحی اجرایی مصوب سال 1337 ثبت علایم زیر را ممنوع نموده است. 1-علایم رسمی،دولتی و مملکتی-نظیر پرچم ایران،علایم وزارتخانه ها،هلال احمر،علایم نیروهای مسلح و... 2-علایمی که قبلاَ خود یا مشابه آن به ثبت رسیده باشد. 3-علایم منافی عفت عمومی و نظم و انضباط اجتماعی 4-علایمی که دارای اسم و عبارت عمومی باشد و دولت استعمال آن را تحت علامت تجارتی منع کرده باشد. مطابق ماده 5 قانون ثبت علایم و اختراعات ایران،ثبت علامت ذیل ممنوع است: 1-پرچم مملکتی ایران و هر پرچم دیگری که دولت ایران استعمال آن را به طور علامت تجارتی منع کند و همچنین مدال ها و نشان ها و انگ های دولت ایران این نشان ها مربوط به ملت و کشور است و قابل تملک خصوصی نمی باشد .حتی پرچم سایر ملل را نیز نمی توان به عنوان علامت تجارتی مورد استفاده قرار داد.وزارت امور خارجه نمونه هایی از پرچم کشورهای مختلف را به اداره ثبت می فرستد تا از ثبت علایمی که مانند آن ها باشد خودداری شود.مدال ها و نشان ها نیز چون در موارد مخصوصی در مقابل خدمات برجسته به اشخاص داده می شود هر کس نمی تواند آن ها را مورد استفاده قرار دهد.انگ علامتی است که بر روی فلزات قیمتی برای تعیین عیار آن می زنند و اگر کسان دیگر آن را بکار برند خاصیت آن که تضمین عیار فلزات از طرف مقام رسمی است از بین می رود و علاوه بر آن اشخاص استفاده جو ممکن است آن ها را بر روی فلزات ارزان قیمت نقش کنند و باعث فریب مشتریان گردند و از این لحاظ قوانین جزایی برای کسانی که مرتکب چنین اعمالی شوند مجازاتی پیش بینی نموده است. 2.کلمات و یا عباراتی که موهم انتساب به مقامات رسمی ایران باشد از قبیل دولتی و امثال آن علامت علاوه بر اینکه مشخص جنسی است اغلب اوقات معرف سازنده آن نیز می باشد و علامتی که در آن کلماتی بکار می رود که مشتری را نسبت به سازنده یا مبدا جنس فریب دهد جایز نیست زیرا استعمال چنین کلماتی ممکن است باعث شود که مصرف کننده تصور کند کالای مورد علامت به وسیله مقامات مزبور ساخته شده است. 3.علایم موسسات رسمی مانند هلال احمر و نظایر آن بعضی از علامات جنبه ی بین المللی پیدا کرده و با وجود آنکه علامت تجارتی تلقی می شوند چون برای موسسات رسمی و در موارد مخصوصی استعمال می شوند و موسساتی که آن ها را استعمال می کنند دارای مزایایی مخصوصی می باشند استفاده از این علایم به عنوان علامت تجارتی جایز نیست زیرا ممکن است از این علایم سوء استفاده شود. 4.علایمی که مخل انتظامات عمومی یا منافی عفت باشد. به طور کلی کلماتی که باعث لکه دار شدن عفت عمومی می شود و یا کلماتی که مردم را به شورش یا عصیان دعوت می کند را نمی توان به عنوان علامت انتخاب نمود.قانون ممنوعیت به کارگیری اسامی،عناوین و اصطلاحات بیگانه مصوب 14/9/75 در ماده واحده و تبصره های 5 و 8 و 9 آن،استفاده از واژه ها و علایم بیگانه بر روی کلیه تولیدات داخلی را ممنوع اعلام کرده است:"ماده واحده به منظور حفظ قوت و اصالت زبان فارسی به عنوان یکی از ارکان هویت ملی ایران و زبان دوم عالم اسلام و معارف و فرهنگ اسلامی،دستگاه های قانونگذاری،اجرایی و قضایی کشور و سازمان ها،شرکت ها و موسسات دولتی و کلیه شرکت هایی که شمول قوانین و مقررات بر آن ها مستلزم ذکر نام است و تمامی شرکت ها،سازمان ها و نهادهای مذکور در بند(د) تبصره 22 قانون برنامه دوم توسعه موظفند از به کار بردن کلمات و واژه های بیگانه در گزارش ها و مکاتبات،سخنرانی ها،مصاحبه های رسمی خودداری کنند و همچنین استفاده از این واژه ها بر روی کلیه تولیدات داخلی اعم از بخش های دولتی و غیر دولتی که در داخل کشور عرضه می شود ممنوع است. لذا می توان گفت هر علامتی که مخالف قانون باشد یا باعث فریب خریدار شود مخالف نظم عمومی است و به این ترتیب می بایست از ثبت علایمی که مشتری را نسبت به نوع جنس گمراه می کند جلوگیری نمود.مثلاَ اگر کسی دارویی به بازار عرضه کند که دارای علامتی باشد که تصور شود دارای ویتامین است ولی اصولاَ داروی مزبور فاقد ویتامین باشد ثبت چنین علامتی ممنوع تلقی می شود. راجع به علایم منافی عفت قوانین جزایی نیز استعمال آن ها را منع نموده و مجازاتی برای کسانی که آن ها را استعمال نمایند پیش بینی نموده است. حقوق ناشی از ثبت علامت،مدت اعتبار و تمدید آن به شرح زیر است: الف-استفاده از هر علامت که در ایران ثبت شده باشد،توسط هر شخص غیر از مالک علامت،مشروط به موافقت مالک آن می باشد. ب-مالک علامت ثبت شده می تواند علیه هر شخصی که بدون موافقت وی از علامت استفاده کند و یا شخصی که مرتکب عملی شود که عادتاَ منتهی به تجاوز به حقوق ناشی از ثبت علامت تجاری گردد،در دادگاه اقامه دعوی نماید.این حقوق شامل موارد استفاده از علامتی می شود که شبیه علامت ثبت شده است و استفاده از آن برای کالا یا خدمات مشابه،موجب گمراهی عموم می گردد. ج-حقوق ناشی از ثبت علامت،اقدامات مربوط به کالاها و خدماتی را که توسط مالک علامت یا با موافقت او به کشور وارد و در بازار ایران عرضه می گردد شامل نمی شود. د-مدت اعتبار ثبت علامت ده سال از تاریخ تسلیم اظهارنامه ثبت آن می باشد.این مدت با درخواست مالک آن برای دوره های متوالی ده ساله با پرداخت هزینه ی مقرر،قابل تمدید است.یک مهلت ارفاقی شش ماهه که از پایان دوره شروع می شود،برای پرداخت هزینه ی تمدید،با پرداخت جریمه تاخیر در نظر گرفته می شود. هر ذی نفع می تواند از دادگاه، ابطال ثبت علامت را درخواست نماید.ابطال ثبت یک علامت از تاریخ ثبت آن موثر است و آگهی مربوط به آن نیز در اولین فرصت ممکن منتشر می شود. هر ذی نفع که ثابت کند مالک علامت ثبت شده شخصاَ یا به وسیله شخصی که از طرف او مجاز بوده است،آن علامت را حداقل به مدت سه سال کامل از تاریخ ثبت تا یک ماه قبل از تاریخ درخواست ذی نفع استفاده نکرده است،می تواند لغو آن را از دادگاه تقاضا کند.در صورتی که ثابت شود قوه ی قهریه مانع استفاده از علامت شده است،ثبت علامت لغو نمی شود. علامت تجارتی پس از آنکه به ثبت رسید انحصاری است و مخصوص کسانی است که آن را به ثبت رسانیده اند و تجار و افراد حقیقی و حقوقی حق استفاده از آن را ندارند و اگر شخصی آن را جعل نموده و یا به هر نحوی که به حقوق و منافع آن ها ضرری وارد شود به کاربرد مجرم شناخته می شود و برابر قانون مجازات می گردد.
چه اشخاصی می توانند نام و نشان تجاری (لوگو) خود را به ثبت برسانند؟
هرشخص اعم از حقیقی یا حقوقی (شرکت یا فرد) مدارکی دال بر تولید – توزیع – بسته بندی- خرید و فروش و یا واردات و صادرات کالا) و یا مدارکی جهت فعالیت در زمینه خدماتی خاص داشته باشد می تواند در همان زمینه تقاضای ثبت نام و لوگوی خود را بدهد.
مدارک لازم جهت ثبت نام و علائم تجاری چیست؟
الف: کپی مدارک هویتی شخصی متقاضی ب: مدارکی دال بر فعالیت شخص متقاضی از قبیل جواز کسب، جواز تأسیس، کارت بازرگانی، پروانه بهره برداری، جواز فعالیت از یکی از سازمانها، نهادها، وزارتخانه ها، اتحادیه ها و سایر مراجع دولتی.
علامت تجاری(برندهای تجاری) درسایر کشورها چگونه ثبت می شود؟

علامت تجاری(برندهای تجاری) درسایر کشورها چگونه ثبت می شود؟ جهت درخواست ثبت بین المللی علامت تجاری درسایر کشورها، ابتداء بایستی علامت موردنظر درکشورمبداء به ثبت برسد. بنابراین ثبت داخلی علامت تجاری در کشور مبداء پیش نیاز ثبت بین المللی علامت تجاری درکشورهای عضو سیستم مادرید میباشد. اقدام به درخواست ثبت بین المللی علامت تجاری صرفا" ازطریق اداره مالکیت صنعتی امکان پذیر می باشد. نخستین گام در این امر، پرکردن فرم اظهارنامه علامت تجاری نزد اداره مالکیت صنعتی می باشد که امور مربوط به ثبت علائم تجاری را به عهده دارد. این فرم درخواست باید شامل جزئیات و مشخصات علامت مورد درخواست از قبیل رنگ، فرم و سایر مشخصات علامت مزبور باشد. این فــــرم همچنین باید شامل لیست کالاها یا خدمات مرتبط طبق طبقه بندی بین المللی علائم تجاری باشد که علامت درخواستی، آنها را در برمیگیرد. اطلاعات بيشتر درخصوص مدارك موردنياز، جهت ثبت يك علامت تجارتي و نحوه پركردن فرم اظهارنامه در پورتال قابل دسترسي ميباشد. یک علامت تجاری باید خاص و متمایز کننده باشد بطوریکه مصرف کنندگان با دیدن آن علامت محصول مورد نظر را شناخته و همچنین آن را از سایر علائــــم تجاری و دیگر محصولات که با آن علائم تجاری معرفی میشوند را تشخیص دهند. یک علامـــت تجاری نباید باعث گمراهی و یا فـــریب مصرف کننده گردیده و یا باعث از بین رفتن نظم عمومی یا خلاف اخلاق حسنه گردد. حقوقی که به یک علامت تجاری اعطا میگردد الزاماً با حقوق اعطا شده به علامت تجاری دیگریکسان نخواهد بود. این موضوع از طریق بررسی های انجام شده توسط اداره علائم تجاری ویا در نتیجه ادعای اشخاص ثالث به حقوق مشابه تعیین می گردد. دامنه حمایت از علائم تجاری(برند) تا کجاست؟ تقریباً تمامی کشورهای جهان، علائم تجاری را ثبت و حمایت میکنند هر اداره ملی یا منطقه ای ثبت علائم تجاری، مجموعه ای از اطلاعات علامتهای تجاری ثبت شده را نگهداری میکنندکه شامل اطلاعات کامل درخواستی برای تمام علائم ثبت شده، تمدید شده، جستجوها و اعتراضات توسط اشخاص ثالث، میباشد. لیکن تأثیر ثبت اين علائم محدود به کشور يا قلمرو مورد نظر میشود. به منظور اجتناب از نیاز به ثبت علامت تجاری بطور جداگانه در هریک از سازمانهای ملی یا منطقه ای ثبت علائــم، سازمان جهانی مالکیت معنوی WIPO سیستمی را جهت ثبت بین المللی علائم تجاری ايجاد كرده است. این سیستم تحت موافقتنامه و پروتکل مادرید که ثبت بین المللی علائم را در برمیگیرند اداره میگردد. هرشخصی که بطریقی (به لحاظ ملیت، اقامت و یا استقرار بنگاه صنعتی یا تجاری) به یک کشور طرف قرارداد و به یکی یا هردو معــــاهده مذکور مرتبط باشد، میتواند با ثبت یا درخواست ثبت علامت تجاری خود در اداره ثبت علائم تجاری آن کشور از مزایای ثبت بین المللی که تأثیر آن در همه یا برخی از دیگرکشورهای عضو سیستم مادریداست برخوردار گردد. درحـال حاضر 85 کشور جهان عضـــو سيستم مادريد میباشند و متقاضیان ثبت بین المللی علائم میتوانند از طریق سیستم مادرید بشرح ذیل علائم خودرا درکشورهای موردنظر خویش ثبت نمایند: 1- با مراجعه به آدرس اینترنتی/ MADRID SYSTEM WWW.WIPO.INT جهت دریافت اطلاعات مربوط به ثبت و فرم تقاضا (اظهارنامه) و محاسبه هزینه ها (Fee Calculation) 2- یکبرگ نامه درخواست ثبت بین المللی با عنوان اداره ثبت علائم تجاری با درج اسامی کشورهای مورد نظر. 3- تصویرتصدیق ثبت داخلی نیزمیبایست ضمیمه درخواست شود.متقاضیان بایدتوجه داشته باشند درخواست ثبت (تصویر یا علامت بین المللی) آنها دقیقاً باتصدیق داخلی مطابقت داشته باشد. 4- ارائه معرفینامه برروی سربرگ شرکت یا وکالتنامه رسمی وكيل براي (اشخاص حقوقی)، مراجعه مالک علامت یا وكيل ايشان با ارائه وکالتنامه رسمی براي (اشخاص حقيقي) 5- تکمیل یکی ازسه فــرم مربوط (MM1, MM2, MM3 که ازسایــــت WIPOگرفته میشود)با توجه به تقاضای ثبت دركشورهاي عضوموافقتنامه، پروتکل یا هردو، در سه نسخه 6- پرداخت هزینه ثبت که از طریق پرکردن فرم برآورد هزینه، موجود درسایت مذکور و به فرانک سوئیس تعیین میگردد (هزینه ثبت بين المللي بعداز تسلیم اظهارنامه به اداره مالكيت صنعتي برمبنای تعداد طبقات و کشورهای مورد تقاضا به فرانک سوئیس به حساب WIPO قابل پرداخت میباشد). بطورکلی این سیستم دارای19 فرم میباشد که تقاضای ثبت و سایر درخواستهاي متقاضیان مبنی بر اعمال تغییرات علائم و انتقالات و... حسب مورد از فرم های مزبور استفاده میگردد.

مزایای استفاده سیستم ثبت بین المللی علائم تجاری هلدینگ توسعه دهندگان ( سیستم مادرید ) بموجب مقررات ثبت بین المللی علائم تجاری (سيستم مادريد)، علامت با توجه به قوانين داخلي هركشور مورد بررسي قرارميگيرد وسپس وارد طريق بين المللي خود ميشود يعني ثبت بين المللي علائم تجاري درمرحله اول با ثبت ملي دراداره كشور مبداء صورت مي گيرد وسپس بصورت اتوماتيك با تعيين كشورهاي مورد نظردرسطح بين المللي انجام ميشود امتيازاين سيستم اينست كه متقاضي با تسليم يك اظهارنامه بين المللي از طریق اداره مالکیت صنعتی به وایپو ميتواند درصورت تمايل در85 كشورعضو موافقتنامه و پروتکل مادرید يا تعدادي ازآنها بسته به انتخاب خود حمايت ازعلامت تجاري خود را درخواست وكسب نمايد. بنابراين مزيت استفاده از آن در ساده، ارزان و موثربودن آن ميباشد يعني تنها بوسيله يك تقاضانامه بين المللي واحد به يك زبان (فرانسه، انگليسي یا اسپانیولی) و پرداخت يك تعرفه به فرانك سوئيس، تحصيل و تامين حمايت ازعلائم تجارتي يا خدماتي دركشورهاي تعيين شده در فرم درخواست ميسرميگردد. همچنين درصورتيكه هرگونه تغييري درعلامت ثبت مبداء ازطرف دارنده آن صورت گيرد ازقبيل تغييرنام، آدرس، مالكيت، تمديد وغيره ميتوان با تكميل فرمهاي مربوطه و پرداخت هزينه اي اندك تغييرات مزبور را درسطح بين المللي اعمال نمود. ديگراينكه اداره مبدا نيز از انجام طبقه بندي كالاها وخدمات و انتشارعلائم درروزنامه رسمي كشورمتبوع خويش بي نيازاست. درواقع ثبت بين المللي مجموعه اي ازثبتهاي ملي طبق مقررات داخلي هركشورتعيين شده، ميباشد. خلاصه موافقتنامه و پروتكل مادريد اولين اقدام جهت حمايت ازعلامت تجارتي و برخورداري از حقوق مرتبط با آن ثبت علامت در بعد داخلي )ملي( طبق كنوانسيون پاريس ميباشد. با نگرشي برتاريخچه اين كنوانسيون درخصوص حمايت از مالكيت صنعتي در مي يابيم كه به منظورحمايت از علائم تجارتي درسطح بين المللي بموجب كنوانسيون مزبور صاحب علامت (شخص حقيقي يا حقوقي) ميبايست بطور جداگانه تعدادي تقاضانامه را در ادارات كشورهاي مختلف عضو به زبانهاي گوناگون با پرداخت هزينه هاي متفاوت و صرف زمان طولاني، توديع نمايد. به همين منظور جهت تسهيل روند ثبت بين المللي و تحصيل حقوق ناشي از آن تعدادي از كشورهاي عضوكنوانسيون پاريس اتحاديه بين المللي را جهت حمايت از مالكيت صنعتي در راستاي كنوانسيون مزبور تشكيل داده و درآن سيستم مادريد را بعنوان دستورالعمل ثبت بين المللي علائم تجارتي تصويب نمودند. اين سيستم شامل دو معاهده موافقتنامه مادريد مورخ 1891 و پروتكل مرتبط با آن مصوب 1989 ميباشد. اين سيستم از طريق دفتربين المللي وايپواداره ميشود، هركشورعضوكنوانسيون پاريس براي حمايت ازحقوق علائم تجارتي اتباع خويش در سايركشورها، ميتواند عضو موافقتنامه، پروتكل و يا هردو آنها گردد. مدارك موردنيازجهت فرايند ثبت بين المللي علامت (تحت سيستم مادريد) 1- نامه درخواست جهت ثبت بين المللي علامت خطاب به اداره ثبت علائم تجاري با درج اسامي كشورهاي مورد نظر 2- معرفي نامه برروي سربرگ شركت همراه با امضاء مديران و دارندگان حق امضاء همراه با مهرشركت (اشخاص حقوقي) و درصورت مراجعه وكيل رسمي ارائه وكالتنامه دادگستري 3- كپي مصدق شناسنامه و كارت ملي مديران و دارندگان حق امضاء شركت و روزنامه تاسيس و آخرين تغييرات شركت (اشخاص حقوقي) و ارائه كپي مصدق شناسنامه و كارت ملي (اشخاص حقيقي) و در صورت مراجعه وكيل رسمي ارائه وكالتنامه دادگستري . 4- اظهارنامه يا اصل گواهي ثبت علامت تجاري درايران جهت رؤيت و كپي آن جهت ضبط در پرونده يا ارائه كپي مصدق گواهي ثبت علامت تجاري . 5- تكميل فرم مخصوص لاتين پس ازمشخص شدن كشورهاي موردنظرمتقاضي 6- برگه محاسبه هزينه ها همراه با مهر و امضاء متقاضی (Fee Calculation) اسامی کشورهای عضو سیستم ثبت بین المللی مادرید :

سان مارینو 73- ماداگاسکار 55- ایران 37- جمهوری چک 19- آنتیگوا و باربادو 1-
سائوتومه و پرینسپ 74- مقدونیه 56- ایسلند 38- آلمان 20- آلبانی 2-
سوریه 75- مغولستان 57- ایتالیا 39- دانمارک 21- ارمنستان 3-
سوازیلند 76- موزانبیک 58- ژاپن 40- الجزیره 22- بن ایر 4-
تاجیکستان 77- نامیبیا 59- کنیا 41- استونی 23- اتریش 5-
ترکمنستان 78- نروژ 60- قرقیزستان 42- مصر 24- استرالیا 6-
ترکیه 79- عمان 61- کره جنوبی 43- اتحادیه اروپا 25- آذربایجان 7-
اکراین 80- لهستان 62- کره شمالی 44- اسپانیا 26- بوسنی و هرزه گوین 8-
آمریکا 81- پرتغال 63- قزاقستان 45- فنلاند 27- بلغارستان 9-
ازبکستان 82- رومانی 64- لیختن اشتاین 46- فرانسه 28- بحرین 10-
زامبیا 83- صربستان 65- لیبریا 47- انگلستان 29- یونان 11-
کوراکائو 84- روسیه 66- لسوتو 48- گرجستان 30- بوتسوان 12-
سینت مارتین 85- سودان 67- لیتونی 49- غنا 31- بنلوکس 13-
ویتنام 86- سوئد 68- لتونی 50- یونان 32- بلاروس 14-
سنگاپور 69- موروکو 51- کرواسی 33- سوئیس 15-
اسلوونی 70- موناکو 52- مجارستان 34- چین 16-
اسلوواکی 71- مولداوی 53- ایرلند 35- کوبا 17-
سیراالئون 72- مونته نگرو 54- --- 36- قبرس 18-

اعتراض به تقاضای ثبت علامت یا به علامت ثبت شده

به موجب ماده 16 قانون ثبت علائم و اختراعات،اشخاص ذیل می توانند نسبت به علامتی که تقاضای ثبت آن شده یا به ثبت رسیده است اعتراض کنند:


1-کسانی که آن علامت را علامت تجاری خود می دانند.

2-کسانی که آن علامت،با علامت آن ها تا اندازه ای شباهت دارد که مصرف کنندگان عادی را،به اشتباه می اندازند. در هر یک از دو صورت فوق الذکر،اگر معترض کسی باشد که علامت قبلاَ به اسم او ثبت نشده است باید در حین اعتراض،برای علامت خود،مطابق مقررات مربوط،تقاضای ثبت کرده و حق الثبت و تمام مخارج مربوط به آن را قبلاَ پرداخت نماید. مرجع رسیدگی به اعتراض،دادگاه عمومی تهران است و دادگاه های سایر نقاط کشور،صلاحیت رسیدگی به آن را ندارند و به اعتراضات مربوط به سایر نقاط نیز در دادگاه عمومی تهران رسیدگی می شود. به دستور آیین نامه مربوط،در هر مورد مانند اعتراض بر رد تقاضای ثبت ،معترض باید مبلغی در صندوق دادگستری به ودیعه بگذارد و قبض آن را به دادخواست اعتراض پیوست کند.از وجه مزبور در صورتی که معترض محکوم به بیحقی شود،خسارت طرف پرداخت خواهد شد.در صورتی که طرف،بیش از مبلغ تودیع شده خسارت دیده باشد،می تواند برای مازاد به دادگاه رجوع نماید. الف-اعتراض به تقاضای ثبت علامت: برای هر علامت تجارتی که توسط اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی مورد قبول واقع شد،از طرف اداره مزبور یک آگهی در روزنامه رسمی منتشر می شود که شامل نام و نشانی صاحب علامت و خصوصیات خود علامت و کالا یا کالاهایی که علامت در مورد آن ها بکار خواهد رفت،خواهد بود.هر کس می تواند ظرف سی روز بعد از انتشار آگهی،نسبت به علامت تجارتی مربوط اعتراض کند. اعتراضات مربوط به علایم تجارتی که هنوز به ثبت نرسیده است باید کتباَ به اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تسلیم گردد.در مقابل اعتراض نامه،رسیدی با ذکر تاریخ وصول،داده خواهد شد.در اعتراض نامه باید کلیه دلایل و مدارکی که معترض به استناد آن ها خود را محق در اعتراض می داند قید گردد و رونوشت گواهی شده اسنادی که ادعای معترض مبنی بر آن هاست،در صورت امکان به اعتراضنامه پیوست شود.اداره مزبور،تا ده روز از تاریخ وصول اعتراض نامه باید آن را به اقامتگاه درخواست کننده ثبت یا شخصی که وی معین و معرفی کرده است،ابلاغ کند.در ضمن ابلاغ نامه باید صراحتاَ اخطار می شود که هر گاه به اعتراض تسلیم می گردد،درخواست ثبت علامت تجاری خود را مسترد دارد.هر گاه درخواست کننده ثبت،کتباَ به اعتراض معترض تمکین نمود،درخواست او مسترد شده و مراتب کتباَ به معترض اعلام می شود.هر گاه معترض،قبلاَ علامت مربوط را به ثبت نرسانده باشد،بر طبق اظهارنامه ای که در حین اعتراض تقدیم نموده است به ثبت آن اقدام می شود. معترض باید تا شصت روز از تاریخ ابلاغ اعتراض نامه به درخواست کننده ثبت،به دادگاه عمومی تهران رجوع کند.مگر این که قبل از انقضای این مدت تقاضا کننده ثبت،مطابق شرح فوق به اعتراض تمکین کرده باشد.هر گاه معترض در مدت مذکور فوق به دادگاه رجوع ننمود،اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی به درخواست کسی که تقاضای ثبت علامت را کرده،بعد از ملاحظه گواهی دفتر دادگاه،که حاکی از عدم تقدیم دادخواست باشد،علامت تجارتی را به نام او ثبت خواهد کرد.در این صورت حق الثبت و مخارجی که معترض،پرداخته است به نفع دولت ضبط خواهد شد.در صورتی که معترض،ظرف مهلت شصت روز فوق به دادگاه رجوع کرده و دادخواست اعتراض خود را تقدیم نماید،ولی دعوای خود را تعقیب نکند،پس از صدور گواهی دفتر دادگاه که حاکی از عدم تعقیب دعوا باشد،به ترتیب فوق عمل خواهد شد. ب)اعتراض به علامت ثبت شده و درخواست ابطال آن. علامت تجارتی ثبت شده،قابل اعتراض است و می توان ابطال آن را از دادگاه درخواست نمود.مرجع رسیدگی،دادگاه عمومی تهران می باشد.دادخواستی که به منظور فوق به دادگاه تقدیم می شود باید دارای ضمایم ذیل باشد: -مستخرجه گواهی شده از اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی،مشعر بر ثبت علامتی که ابطال آن درخواست می شود. -اصل یا رونوشت گواهی شده کلیه اسناد مثبته ادعای معترض -وکالتنامه،در صورتی که دادخواست به وسیله وکیل داده شده باشد. مهلت اعتراض و دادخواست ابطال علامت تجارتی ثبت شده سه سال است.در این مورد قانون ثبت علائم تجارتی و اختراعات می گوید:"کسی که نسبت به ثبت های راجع به علامتی،از تاریخ ثبت تا سه سال اعتراض نکرده باشد،دیگر نمی تواند نسبت به ثبت آن اعتراض نماید.مگر این که ثابت کند معترض علیه در حین ثبت،عالم بوده است که علامت را خود معترض یا کسی که به معترض انتقال داده،قبلاَ به طور مستمر استعمال کرده ولی اگر معترض علیه ثابت نماید که معترض قبل از انقضای مدت سه سال فوق از ثبت علامت اطلاع داشته است،اعتراض معترض پذیرفته نخواهد شد". در هر دو مورد مزبور،یعنی هم در اعتراض به درخواست ثبت علامت و هم درخواست ابطال علامت ثبت شده،هر گاه معترض،در دادگاه ثابت نماید که نسبت به علامت،به واسطه سابقه استعمال مستمر قبل از تقاضای ثبت،حق تقدم داشته،دادگاه حکم خواهد داد که آن علامت به اسم معترض ثبت شود و اگر علامت مورد اعتراض،قبلاَ در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی به ثبت رسیده باشد،حکم خواهد داد که ثبت سابق ابطال،و علامت به نام معترض ثبت گردد.ترتیبات مزبور در موردی نیز رعایت خواهد شد که اعتراض راجع به ثبت انتقال علامت یا به ثبت تغییرات خود علامت یا راجع به ثبت تغییر محصولاتی باشد که علامت برای تشخیص و امتیاز آن بکار می رود.

تمدید ثبت علامت تجاری چگونه است؟

علاماتی که ثبت شده باشند از تاریخ تسلیم اظهارنامه حمایت خواهند شد و مدت اعتبار علامت ثبت شده ده سال است.ولی صاحب علامت یا قائم مقام یا نماینده قانونی او،می تواند ثبت علامت را تا شش ماه پس از انقضای مدت اعتبار آن،هر ده سال یک بار تجدید نماید.در این صورت حق استعمال انحصاری ده سال،با صاحب علامت خواهد بود و به همین طریق،هر تجدید ثبت حق مزبور را برای ده سال دیگر تضمین می نماید.


مدارک مورد نیاز جهت تمدید علامت تجاری،برند /مارک عبارتست از: الف)اشخاص حقیقی 1-کپی شناسنامه و کارت ملی مالک علامت 2-نمونه علامت و تکمیل فرم اطلاعات مورد نیاز 3-مهر و امضاء وکالتنامه ب)اشخاص حقوقی 1-کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان حق امضاء 2-کپی روزنامه رسمی شرکت و تمام تغییرات 3-نمونه علامت و تکمیل فرم اطلاعات 4-مهر و امضاء وکالتنامه بموجب ماده 91 درخواست تمدید ثبت علامت باید حاوی نکات ذیل باشد: 1-شماره و تاریخ ثبت اظهارنامه و علامتی که تمدید آن مورد درخواست است. 2-طبقه یا طبقات کالاها و خدماتی که علامت برای تشخیص آن ها ثبت شده است. 3-اسم و آخرین نشانی کامل مالک علامت ثبت شده یا نماینده قانونی وی در صورتی که درخواست توسط نماینده به عمل آید. تبصره 1-درخواست تمدید ثبت وقتی پذیرفته می شود که هزینه تمدید پرداخت شده باشد. تبصره 2-در موقع تمدید ثبت مرجع ثبت مکلف است طبقه محصولات را مطابق با جدیدترین ویرایش طبقه بندی بین المللی در دفتر ثبت و گواهی نامه تمدید ثبت علامت را بر اساس آن تصحیح نماید.هزینه تغییر طبقات ناشی از اعمال ویرایش جدید طبقه بندی بین المللی و هزینه انتشار آگهی مربوط به روزنامه رسمی به عهده مالک علامت خواهد بود. تبصره 3-مالک علامت می تواند ضمن درخواست تمدید درخواست جداگانه را برای تقلیل طبقه یا کالاها و خدماتی که علامت برای آن به ثبت رسیده است بدون پرداخت هزینه ثبت تغییر،تسلیم مرجع ثبت نماید. تبصره 4-در صورت تغییر طبقات یا کالاها مندرجات این ماده با انجام تغییرات لازم به هزینه مالک علامت در روزنامه رسمی آگهی می شود. مرجع ثبت پس از دریافت درخواست تمدید ثبت و ضمائم،آن را در دفتر مربوط وارد کرده و بر روی هر یک از نسخ درخواست تاریخ دریافت و شماره آن را با قید و نسخه دوم آن که دارای همان مشخصات نسخه اصلی است بعد از امضاء و مهر به عنوان رسید به درخواست کننده مسترد خواهد کرد.(ماده 90) مطابق ماده 128 ثبت علامت در دفتر ثبت با قید مراتب ذیل به عمل خواهد آمد. 1-اسم و نشانی و تابعیت مالک علامت 2-اسم و نشانی نماینده قانونی او در صورت وجود 3-الصاق یک نمونه از علامت در محلی که به این امر اختصاص داده شده است. 4-تعیین اجزا علامت با ذکر رنگ در صورتی که رنگ به عنوان مشخصه و یا ویژگی علامت باشد. 5-تاریخ کامل و شماره ثبت اظهارنامه و تاریخ و شماره ثبت علامت 6-فهرست کامل و خدماتی که علامت برای تشخیص آن ها استفاده می شود با اشاره طبقه یا طبقات آن ها طبق طبقه بندی بین المللی 7-در صورت ادعای حق تقدم و پذیرش آن تاریخ،شماره و محل تسلیم اظهارنامه مقدم متقاضی باید مدت 30 روز پس از اعلام  کتبی مرجع ثبت مبنی بر تایید نهایی علامت نسبت به پرداخت هزینه های ثبت علامت و انتشار آگهی موضوع ماده 129 این آیین نامه اقدام نماید.در صورت عدم پرداخت هزینه ها در مهلت مقرر فوق اظهارنامه کان لم یکن تلقی می گردد.این مهلت برای متقاضیان مقیم خارج از کشور 60 روز می باشد.(ماده 127) هر گاه در موقع تجدید ثبت،تغییری در علامت داده شود،مقررات مربوط به تغییرات از هر حیث باید کاملاَ رعایت گردد.تجدید ثبت در صورتی که تغییری در علامت داده نشده باشد محتاج به آگهی نیست.هرگاه مدت اعتبار علامت منقضی شده باشد ثبت آن از طرف صاحب علامت یا دیگران،تابع کلیه مقررات و تشریفات مربوط به ثبت علائم خواهد بود.اشخاص ذی نفع می توانند در ظرف سی روز از تاریخ نشر آگهی مربوط،اعتراض خود را تسلیم نمایند. تمدید ثبت علامت دنباله ثبت اصلی در دفتر ثبت می شود و گواهی نامه تمدید ثبت طبق فرم(ع-4)صادر و تسلیم مالک علامت یا نماینده قانونی وی می گردد. گواهی نامه تمدید ثبت شامل مندرجات گواهی نامه اصلی با انجام تغییرات لازم و نیز مدت اعتبار و تاریخ انقضای آن خواهد بود.

قبول یا رد تقاضای ثبت علائم تجاری

برای ثبت علامت تجارتی نیاز خواهد بود که کلیه ی شرایط قانونی برای ثبت فراهم باشد.یک علامت تجاری باید ویژگی های ذیل را داشته باشد:

1-ابداع و نوآوری علامت تجاری باید از خلاقیت و نوآوری برخوردار باشد.به عبارت دیگر می توان گفت علامت تجاری نباید تکراری و یا مشابه علایم مستعمل قبلی باشد.برخی از افراد با افزایش یا کاهش یک حرف یا یک شکل کوچک به اشکال قبلی مدعی ثبت علامت تجارتی می شوند که در این حالت متصدی ثبت ضمن رد آن مانع ثبت علایم تکراری می شود.استناد و ادعای چنین مدعیانی این است که علامت پیشنهادی عین علامت قبلی و مستعمل نمی باشد لیکن باید توجه داشت که علامت و طرح پیشنهادی نباید در مشاهده و نگاه افراد غیر متخصص،تداعی کننده علامت ثبت شده قبلی باشد ولو اینکه از منظر اثبات،عین علامت قبلی تلقی نشود.


2-صداقت و شفافیت علایم تجاری باید از صداقت،شفافیت و روشنی و وضوح برخوردار باشند.یعنی علامت تجاری باید بنحوی طراحی،ترسیم و تعیین شود که موجب خطا،اشتباه،فریب و گمراهی مخاطب و مشاهده کننده نگردد.بدیهی است متصدی ثبت از ثبت طرح ها و نشان هایی که آرم و علامت شرکت و موسسه دیگری را تداعی نمایند خودداری بعمل می آورند.


3-تمایز و تشخص علامت تجاری یک شرکت باید در میان علایم شرکت های مشابه،مشخص و متمایز باشد و توسط افراد عادی بسهولت تمیز داده شود. هر اظهارنامه ثبت علامت تجاری،از جهات ذیل مورد بررسی قرار می گیرد: 1-از لحاظ شکلی برای ملاحظه اینکه درخواست ثبت و ضمائم آن مطابق مقررات پیش بینی شده باشد اگر نقایصی در تکمیل اطلاعات مشاهده شود،مراتب به درخواست کننده در سامانه ابلاغ می شود تا اقدام به رفع آن ها بنماید. 2-ازجهت تطبیق طبقه ای که درخواست کننده ثبت علامت،جهت کالای خود،ذکر نموده یا طبقات مربوط به نوع کالا. در صورت عدم مطابقت کالا با طبقه مندرج در اظهارنامه،از درخواست کننده ثبت دعوت خواهد شد تا در اصلاح طبقه بندی کالای مشروحه،اقدام نماید. 3-از لحاظ مطابقت علائم با شرایط مقرر در قانون و آیین نامه قابل توجه است،نام های عام محصولات یا اسامی جغرافیایی که خریدار را نسبت به مبدا و کیفیت محصولات گمراه کند،علامت مشخصه تجارتی محسوب نمی شود.


4-از لحاظ عدم تشابه با علائم دیگر چنانچه علامت قبلاَ به اسم دیگری ثبت شده و یا شباهت علامت با علامت دیگری که ثبت شده است به اندازه ای باشد که مصرف کنندگان عادی،یعنی اشخاصی را که اطلاعات مخصوصی ندارند را به اشتباه بیندازد.شباهت مذکور ممکن است از لحاظ شکل ظاهر یا تلفظ یا کتابت یا به هر کیفیت دیگری باشد که مصرف کنندگان عادی را به اشتباه اندازد. طبق ماده 9 قانون ثبت علائم و اختراعات:"در موارد ذیل متصدی شعبه مذکور در ماده 6 تقاضای ثبت را رد خواهد کرد: 1)در صورتی که علامت مخالف مقررات قانون باشد. 2)در صورتی که علامت قبلاَ به اسم دیگری ثبت شده و یا شباهت علامت با علامت دیگری که ثبت شده است به اندازه ای باشد که مصرف کنندگان عادی را یعنی اشخاصی را که اطلاعات مخصوصی ندارند به اشتباه بیندازد" برای هر علامتی که تقاضای ثبت آن پس از بررسی به شرح فوق مورد قبول قرار گیرد،اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی،یک آگهی در روزنامه رسمی منتشر خواهد کرد.آگهی مزبور شامل نام و نشانی صاحب علامت و خصوصیات آن و خصوصیات کالا یا کالاهایی که علامت در مورد آن ها بکار می رود خواهد بود.سی روز بعد از انتشار آگهی،اداره مذکور مکلف است در صورت عدم اعتراض،علامت را به ثبت برساند.(درخواست ثبت علامت تجارتی،قابل اعتراض است)هر گاه پس از بررسی،معلوم گردد که تقاضای ثبت قابل قبول نیست یا درخواست کننده در مدت مقرر،در تکمیل و رفع نقص اظهارنامه یا ضمائم آن،اقدام ننماید اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی،رد تقاضای ثبت علامت را با ذکر علل به درخواست کننده ابلاغ خواهد کرد.

مقررات حاکم برثبت اسم تجارتی

اسم تجارتی در مورد تجار به فرانسه Raison Commerciale  و در مورد شرکت ها Raison Sociale  نامیده می شود.در واقع،اسم یا نام تجارتی یا عنوانی است که تاجر تحت آن تجارت می نماید.این اسم ممکن است نام خانوادگی تاجر باشد یا نام دیگری که تاجر برای نوع عملیات تجارتی خود انتخاب کرده است.

اسم تجارتی و ثبت آن نباید با ثبت تجارتی اشتباه شود.ثبت تجارتی مربوط است به شناسایی تاجر و وضع تجارتی او در صورتی که اسم تجارتی فقط مربوط به شهرت تاجر می باشد که تحت آن اسم خود را معرفی می کند. قانون تجارت ایران چند ماده به اسم تجارتی اختصاص داده است(مواد 576 تا 582)به موجب ماده 576 قانون تجارت:"ثبت اسم تجارتی اختیاری است مگر در مواردی که وزارت عدلیه ثبت آن را الزامی کند" و ماده 581 اضافه می کند:"در مواردی که ثبت اسم تجارتی الزامی شده و در موعد مقرر ثبت به عمل نیاید اداره ثبت اقدام به ثبت کرده وسه برابر حق الثبت ماخوذ خواهد داشت." و در ماده 578 آمده است:اسم تجارتی ثبت شده را هیچ شخص دیگری در همان محل نمی تواند نام تجارتی خود قرار دهد ولو اینکه با نام خانوادگی او یکی باشد اسم تجارتی دارای اهمیت بسیاری است زیرا تجارتخانه ای که مدتی تحت عنوان نام مخصوص فعالیت کرده و کسب شهرت و جلب اعتماد نموده اگر افراد دیگری بتوانند از نام ایشان استفاده کنند ممکن است موجب فریب اشخاص و مشتریان گردد و به ضرر تجارتخانه تمام شود.بر این اساس قانونگذار شرایط و موارد ذیل را جهت تعیین و ثبت اسم تجارتی ملحوظ و تجویز نموده است: 1-پرهیز از اسامی موهوم و غیر واقعی ماده 577 اشعار می دارد"صاحب تجارتخانه که شریک در تجارتخانه ندارد نمی تواند اسمی برای تجارتخانه خود انتخاب کند که موهم وجود شریک باشد."لذا اسم تجارتی باید مشخص،واقعی و بدور از شبه و شائبه باشد تا افراد عادی و غیر کارشناس را دچار فریب و اشتباه نکند.بنابراین انتخاب اسامی مشابه یا جابجایی حرف یا حروف در یک کلمه مجاز نمی باشد. 2-عدم امکان ثبت مجدد یک اسم بر اساس ماده 578 قانون تجارت"اسم تجارتی ثبت شده را هیچ شخص دیگری در همان محل نمی تواند اسم تجارتی خود قرار دهد ولو اینکه اسم تجارتی ثبت شده با اسم خانوادگی او یکی باشد".بعنوان مثال ثبت اسم تجارتی گلچین برای موسسه تولیدی زعفران مانع از ثبت مجدد چنین اسمی برای شرکت مشابه حتی برای کسی است که دارای نام خانوادگی گلچین باشد. 3-قابلیت انتقال اسم تجارتی بر اساس ماده 579 قانون تجارت،اسم تجارتی بصورت قهری و اختیاری قابل انتقال می باشد یعنی هم از طریق توارث و هم از طریق(قرارداد) می توان اسم تجارتی را به دیگری منتقل یا واگذار نمود.مخصوصاَ وقتی تاجری مایه تجارتی خود را به دیگری واگذار می کند.تاجری که نام تجارتی خود را به فروش می رساند دیگر حق استعمال آن را نداشته و نمی تواند تجارتخانه دیگری به همان نام در جای دیگر دایر کند.اگر اسم تجارتی با نام خانوادگی تاجر یکی باشد فروش اسم تجارتی تاجر را از استفاده از نام خانوادگی خود محروم نمی کند به شرط آنکه آن را برای تجارت استعمال نکند.در موقع واگذاری اسم تجارتی که نام خانوادگی باشد معمول بر اینست که انتقال گیرنده نام خود را نیز در ذیل آن به عنوان جانشین اضافه می کند یا اینکه در مقابل اسم تجارتی کلمه قدیم اضافه می شود تا هم اسم تجارتی سابق ذکر شده باشد هم توهمی برای مشتریان نسبت به شخص تاجر حاصل نشود. 4-مدت اعتبار اسم تجارتی طبق ماده 580 قانون تجارت"مدت اعتبار ثبت اسم تجارتی پنج سال است"البته این مدت ضمن پرداخت حقوق ثبتی قابل تمدید است.بر این اساس چنانچه شخصی پس از انقضای مدت اعتبار،نسبت به تجدید و تمدید ثبت اسم تجارتی خود اقدام نکند اداره ثبت شرکت ها می تواند نسبت به ثبت همان اسم تجارتی بنام دیگری اقدام نماید. 5-الزام به ثبت اسم تجاری در خصوص موارد تکلیفی بنا به تجویز ماده 581 قانون تجارت،" در مواردی که ثبت اسم تجاری الزامی شده و در موعد مقرر،ثبت به عمل نیاید اداره ثبت اقدام به ثبت کرده و سه برابر حق الثبت ماخوذ خواهد شد."لازم به ذکر است مفاد این ماده ناظر به مواردی است که طبق ماده 576،وزارت دادگستری ثبت آن ها را الزامی نموده باشد.وگرنه در خصوص تمامی محصولات،انتخاب و استعمال اسم تجارتی الزامی نیست. 6-وجود حمایت های قانونی از اسم تجاری بنا به تجویز ماده 582 قانون تجارت،"وزارت عدلیه به موجب نظامنامه ترتیب ثبت اسم تجارتی و اعلان آن و اصول محاکمات در دعوی مربوط به اسم تجارتی را معین خواهد کرد". از آنجا که وزارت مزبور تاکنون آیین نامه ثبت اسم تجارتی را تدوین و تصویب ننموده است لذا اسم تجارتی طبق قوانین فعلی قابل ثبت نیست و بر این اساس حمایت قانونی نیز بر آن مترتب نخواهد بود.لیکن علیرغم سکوت مقنن در این زمینه،حقوقدانان،وکلا و قضات دادگستری راه حل هایی برای حمایت های قانونی ارائه داده اند. طبق قاعده "لاضرر و لاضرار" که بر اساس آن کسی حق ندارد موجب ضرر دیگری شود و نیز طبق قاعده "استفاده بدون دلیل" که کسی نمی تواند بدون دلیل از حقوق دیگران سوء استفاده کند و نیز از آنجا که هیچکس نمی تواند از نام فامیل دیگری بدون اجازه وی استفاده نماید و سایر موارد مشابه دیگر،اسم تجارتی را مورد حمایت قانونی قرار داده اند. علاوه بر آن تجار و تجارتخانه ها بلحاظ صیانت از حقوق مترتب بر ثبت اسم تجارتی و کسب دستمایه تجاری،معمولاَ بهنگام ثبت علامت تجارتی(که بستر قانونی آن فراهم است) بصورت توامان نسبت به ثبت اسم تجارتی نیز اقدام می کنند تا از این رهگذر با ثبت همزمان اسم و علامت تجارتی،موجب صیانت و حمایت قانونی از حقوق هر دوی آن ها را فراهم نماید.

قابل ذکر است اعتبار اسم تجارتی ممکن است برای تمام نقاط ایران باشد یا برای بعضی از شهرها.زیرا شهرت تجارتخانه ها بسته به اهمیت آن ها فرق می کند.مثلاَ تجارتخانه کوچکی که در رشت تحت اسم تجارتی معینی کار می کند ممکن است متعارض تجارتخانه دیگری دارای همان اسم در کرمان نباشد ولی اگر اهمیت موسسه زیاد باشد و شعاع عملش شامل تمام نقاط ایران شود بدیهی است که اسم تجارتی آن نیز باید در تمام کشور حمایت شود و حتی به طوری که تذکر داده شد قانون الحاق به قرارداد اتحادیه پاریس برای مالکیت صنعتی حمایت اسم تجارتی را در سایر کشورها نیز پیش بینی نموده است.البته حمایت اسم تجارتی که متعلق به اتباع خارجی باشد در اغلب ممالک منوط به معامله متقابله است و بدیهی است کشورهایی که قراردادهای بین المللی را امضاء کرده اند اصل معامله متقابل را قبول نموده اند.

لوگو و علامت تجاری و نام تجاری باهم فرق دارند؟
این سه در مفهوم ثبت مالکیت معنوی با هم تفاوتی ندارند اما توجه نمایید هلپینگ توسعه دهندگان می تواند نام تجاری شما را به صورت یک علامت تجاری مرتبط طراحی نماید و یا با خود کلمات یک لوگو تایپ درست نماید که دقیقا همان کلمات باشند. بنابراین تفاوت در طراحی ایجاد می شود نه در ثبت.
میخواهم ثبت علامت تجاری کنم باید کارت بازرگانی داشته باشم؟
در صورتی که علامت تجاری لاتین باشد کارت بازرگانی الزامی ست در غیر این صورت خیر الزامی ندارد.
میشه از کارت بازرگانی دیگری واسه ثبت علامت تجاری لاتین استفاده کرد ؟
بله . اما علامت به نام همان فرد ثبت خواهد شد.
میخوام برند ثبت کنم حتما برای انجام این کار باید وکیل بگیرم ؟
خیر . لزومی ندارد توسط خود فرد هم ممکن است. اما ما در هلدینگ توسعه دهندگان با انجام امور فنی سطح ثبت را برای شما ارتقا میدهیم و فرآیند را سرعت می بخشیم.
چقدر طول میکشه ثبت علامت تجاری انجام شود ؟
حداقل دو ماه کاری، و نسبت به کارشناس اداره ثبت و تاریخ مقرر آگهی در روزنامه رسمی نوسان دارد و نمیتوان بازه زمانی دقیقی را مشخص نمود.
امکان داره از علامت های تجاری موجود استعلام بگیریم؟
بله . در صورت تمایل با هزینه اعلام شده به صورت ۲۴ ساعته استعلام گرفته می شود اما تا ۶۰ درصد دارای اعتبار است زیرا این استعلام شباهت هارا تشخیص نمی دهد تنها وجود داشتن عین آن علامت را می گوید.
علامت تجاری و چجوری میشه انتقال داد؟
دقیقا عین ثبت می باشد با این تفاوت که باید گواهی انحصار ۱۰ ساله نیز وجود داشته باشد . و این عمل حضوری توسط وکلا صورت می گیرد.
اولین اقدامی که باید برای ثبت برند انجام بدم چیه؟
کارشناسان ما در هلدینگ توسعه دهندگان فرمی را تهیه نموده اند - آن را دریافت و تکمیل نمایید، هزینه انجام خرمات را واریز نمایید و ما کار را شروع می کنیم.
من شهرستان هستم میخوام علامت ثبت کنم میتونم از شهرستان خودمون علامت تجاری ثبت کنم؟
بله ما اطلاعات را ازتون میگیریم و کلیه مراحل را بدون نیاز به حضور شما به انجام میرسانیم. فقط ممکن است یکی دوبار حضور شما در تهران جهت امضا و تحویل مدارک لازم باشد.
مهلت ۱۰ ساله علامت تجاریم داره تموم میشه , برای تمدیدش باید چیکار کنم؟
عین مراحل ثبت اولیه می باشد . از لحاظ ثبت و هزینه یکی می باشد.
برای چه منظور باید ثبت علامت تجاری کنیم؟
تضمین می‌کند که مشتریان می‌توانند محصولات را از یکدیگر تشخیص دهند. شرکت‌ها را قادر می‌سازد محصولات‌شان را از یکدیگر متمایز سازند. ابزار بازاریابی و اساس ایجاد وجهه و شهرت شرکت‌ها هستند. اجازه استفاده از  آنها به اشخاص ثالث داده می‌شود و منبع مستقیم درآمد از محل حق امتیازها می‌باشند. جزء ضروری موافقت‌نامه‌های اعطای نمایندگی هستند. ممکن است دارائی ازرشمند کسب و کار باشند شرکت‌ها را تشویق می‌کنند در حفظ یا بهبود کیفیت محصولات سرمایه‌گذاری کنند. ممکن است برای دریافت وام مفید باشند.
دلایل حمایت از علائم تجاری چیه ؟ و حقوق ناشی از آن؟
با اینکه اکثر کسب و کارها به اهمیت استقاده از علائم تجاری به منظور تمیز دادن محصولات‎شان از محصولات رقبا پی برده‌اند، همه آنها اهمیت حمایت از علائم تجاری از طریق ثبت را درک نکرده‌اند. پس از ثبت علامت طبق قانون ثبت علائم تجاری شخص/شرکت حق انحصاری پیدا میکند، بموجب آن می‌توانید از عرضه کالاهای یکسان یا مشابه توسط اشخاص ثالث تحت علائم تجاری که عین یا به طریق گمراه کننده‌ای مشابه علامت تجاری شما هستند جلوگیری نماید. اگر علامت تجاری ثبت نشود، شرکت‌های رقیب از همان علامت یا علامتی که شباهت آن با علامت مزبور به اندازه‌ای است که موجب گمراهی خواهد شد برای همان کالا یا کالاهای مشابه استفاده خواهند کرد و در نتیجه سرمایه‌گذاری در بازاریابی یک محصول ممکن است به هدر رود. اگر یکی از رقیبان از علامت تجاری یکسان یا مشابه علامت تجاری استفاده کند، ممکن است مشتریان تصور کنند آن محصول متعلق به همان شرکت است و در نتیجه کالای رقیب را خریداری کند. این امر نه تنها سود شخص/شرکت را کاهش خواهد داد و مشتریان را گمراه خواهد کرد بلکه به شهرت و وجهه آسیب خواهد زد – بخصوص اگر محصول رقیب کیفیت نازلی داشته باشد. با توجه به ارزش علائم تجاری و اهمیتی که یک علامت تجاری ممکن است در تعیین میزان موفقیت یک محصول در بازار داشته باشد، تضمین اینکه در بازارهای مربوط به ثبت رسیده باشد بسیار ضروری است. بعلاوه، تفویض اجازه استفاده از یک علامت تجاری ثبت شده به شرکت‌های ثالث بسیار آسان‌تر است و در نتیجه می‌تواند منبع درآمد بیشتری برای شرکت/شخص بوجود آورد یا اساس انعقاد یک موافقت‌نامه اعطای نمایندگی فروش باشد. گاهی اوقات، یک علامت تجاری ثبت شده که در میان مشتریان از شهرت خوبی برخوردار است. ممکن است به منظور دریافت منابع مالی یا وام از موءسسات مالی استفاده شود که بطور فزاینده‌ای از اهمیت علائم برای موفقیت کسب و کار آگاه می‌شوند.
مدت اعتبار ثبت علامت تجاری چقدره؟ همیشگی ؟ یا در صورت تموم شدن مدت باید تمدیدش کرد؟
مدت اعتبار ثبت علامت ده سال از تاریخ تسلیم اظهارنامه ثبت آن می‌باشد. این مدت با درخواست مالک آن برای دوره‌های متوالی ده ساله با پرداخت هزینه مقرر، قابل تمدید است‌. یک مهلت ارفاقی شش ماهه که از پایان دوره شروع می‌شود، برای پرداخت هزینه تمدید، با پرداخت جریمه تأخیر، درنظر گرفته می‌شود.
چه نوع علائمی قابل ثبت هستند؟
هر کلمه، حرف یا حروف، عدد، ترسیمات، عکس، شکل، رنگ، تصویر، برچسب یا ترکیب آنها که برای تشخیص کالاها یا خدمات بکار رود، علامت تجاری محسوب می‌شود. در برخی کشورها‌، شعارهای تبلیغاتی نیز علامت تجاری محسوب می‌شوند و در ادارات ملی ثبت علائم تجاری به عنوان علامت تجاری ثبت می‌شوند. تعداد روز افزون کشورها اجازه می‌دهند شکل‌هائی از علائم تجاری که قبلا مرسوم نبوده‌اند نیز ثبت شوند کانند رنگ‌ها، علائم سه بعدی (شکل یا بسته‌بندی کالاها)، نشان‌های قابل شنیدن (صداها) یا نشان‌های قابل استشمام (بوها). با اینحال، بسیاری از کشورها برای آنچه که بعنوان علامت تجاری قابل ثبت هستند محدودیت‌هایی قائل شده‌اند و عمومآ اجازه ثبت نشان‌هائی را می‌دهند که قابل رویت هستند یا می‌توان آن‌ها را بصورت گرافیک نشان داد.
.

سوالات متداول ثبت علامت تجاری بین المللی

آموزش مجازی هلدینگ

آیا در هر کشور باید یک علامت تجاری ثبت کنم؟
بستگی به ماهیت تجارت شما دارد. قانون علائم تجاری بین المللی بسیار پیچیده است زیرا کشورها رویه ها و اتحادهای اقتصادی، مانند پیش نویس اتحادیه اروپا، سیاست ها را بر اساس جغرافیا تصویب می کنند. حقوق مالکیت و علائم تجاری اساساً براساس قوانین موجود در کشور شما استوار است. اتحادهای اقتصادی و کنوانسیون های بین المللی اغلب دارای احکامی هستند که با هم در تداخل است. سیاست ها و مقررات مربوط به علائم تجاری ، به عنوان مثال ، اتحادیه اروپا برای همه کشورهای عضو اعمال می شود. بنابراین قوانین ملی یا داخلی در کشورها جداگانه اعمال می شود اما تحت تأثیر عوامل جغرافیایی ، سیاسی و اقتصادی نیز قرار دارند. به عنوان مثال جمهوری ایرلند قوانینی و رویه هایی دارد که در انگلستان آینه وار تکرار شده است. به همین ترتیب ، ایالات متحده ، کانادا و سایر کشورها علائم خدمات را به رسمیت می شناسند. شما باید قوانین و معاهدات مربوط به علائم تجاری و سایر حقوق مالکیت معنوی را در کشور خود بررسی کنید قبل از اینکه سایر کشورهایی را که در آن تجارت می کنید در نظر بگیرید. توصیه می کنیم هنگام درخواست یک علامت تجاری به خصوص اگر منافع تجاری بین المللی دارید ، از مشاوره حقوقی هلدینگ بین المللی توسعه دهندگان استفاده کنید.
نحوه ثبت بین المللی برند در جهان

ثبت برند در جهان همان ثبت بین المللی برند را می گویند. اینکه شما بخواهید از دست ثبت های متوالی و هزینه های متوالی ثبت برند در کشور های دیگر رها شوید و یکبار فقط برند خود را بصورت بین المللی به ثبت برسانید نیازمند یکسری سلسله قواعد و مقررات است.

همانطور که گفته شد برای ثبت بین المللی برند باید با تبعیت از قوانین سیستم مادرید برند را در سازمان جهانی ثبت برند یا wipo به ثبت رساند. از آنجایی که ایران هم جزو کشور های عضو این اتحادیه و سازمان جهانی ثبت برند است شما به راحتی می توانید برندی که متناسب با شرایط قانونی تعریف شده در استاندارد های سازمان جهانی ثبت برند باشد را بصورت بین المللی به ثبت برسانید مشروط به اینکه ابتدا برند را در داخل کشور خودتان بصورت رسمی و قانونی به ثبت رسانده باشید.

در واقع پیش شرط ثبت بین المللی برند ثبت داخلی برند در کشور متقاضی است. قوانین ثبت برند در ایران دقیقا الگو پذیری از قوانین بین المللی ثبت برند با چند تفاوت جزئی است . بنابراین بیشترین تاثیر در پذیرش برند شما را طرح قابل قبول شما خواهد داشت.  کشور هایی که برند خود را بصورت جهانی به ثبت رسانده باشند دیگر نیازی نیست در سایر کشور ها بصورت جداگانه برند خود را به ثبت برسانند و با ثبت تنها یکبار برند بصورت جهانی برند شما در بالغ از 85 کشور معتبر شناخته می شود و مورد حمایت است.

برای ثبت جهانی برند پس از اینکه برند خود را در داخل ایران به ثبت رساندید باید درخواستی به دفاتر منطقه ای سازمان ثبت جهانی برند  ارسال نمایید. باید توجه داشته باشید که برند بین المللی و یا جهانی تنها از طریق دفاتر مالکیت معنوی هر یک از کشور های عضو سیستم مادرید امکان پذیر است.

برای ارائه درخواست باید  عنوان اداره ثبت کننده علامت تجاری اورده شود و همچنین در این فرم و یا برگه باید نام کشور هایی را که خواهان حمایت از برند خود در انها هستید را در فرم ذکر کنید. سپس دقیقا همان مدارکی که برای ثبت داخلی برند ارائه کردید را باید اماده و ارائه نمایید و تفاوتی در این اسناد نباید باشد. گواهینامه ثبت برند بصورت داخلی و اظهارنامه ثبت برند نیز باید پیوست شود.

اما اگر متقاضی یک شخصیت حقوقی بود باید معرفی نامه ای بر روی سر برگ اصلی شرکت به همراه وکالتنامه وکیل شرکت یا نماینده ثبت برند شرکت ارائه شود.

سپس در سایت سازمان جهانی ثبت برند باید با توجه به نوع برند مورد درخواست  و تقاضای ثبت در کشور های  عضو موافقتنامه هر یک از فرم های  MM3, MM2, MM1 تهیه و در سه نسخه تکمیل شود.

نهایتا باید هزینه های ثبت برند با واحد پول سوئیس یعنی فرانک پرداخت شود . نسبت تعیین هزینه ثبت جهانی برند به تعداد کشور های مورد درخواست شما برای حمایت از برند ، تعداد طبقات ثبت برند و کالاهایی که خواهان ثبت برند برای انها هستید بستگی دارد.

سازمان جهانی ثبت برند برای سهولت کشور ها و متقاضیان ثبت برند در هر منطقه اقدام به ایجاد یک نمایندگی اصلی نموده است. درخواست های ثبت برند برای این نمایندگی ها و به زبان های انگلیسی ، فرانوسی و یا اسپانیایی باید ارسال شود . این نمایندگی ها کاملا اختیارات لازم برای ثبت برند را دارند.

تکلیف شرکت هایی که خواهان فعالیت های برون مرزی و بین المللی هستند چیست؟

وقتی شرکتی بخواهد با دیگر کشور ها تبادلات تجاری داشته باشد باید برند خود را در برابر سایر حوادث در دیگر کشور ها هم مصون نماید. به همین دلیل دو راه پیش رو دارد.

اول اینکه برند و یا علامت تجاری خود را در هر کشوری بصورت جداگانه و متناسب با قوانین و مقررات ان کشور به ثبت برساند. این کار بسیار مشکل و گران است. اگر هزینه های ثبتی ان را نا دیده بگیریم برای ثبت برند در هر کشور باید ماه ها زمان گذاشت. ولی مهم تر اینکه برند مورد پذیرش در یک کشور هیچ اطمینانی ندارد که در کشور دیگر هم با قوانین ان کشور همخوانی داشته باشد و به ثبت برسد و ممکن است رد شود. به همین دلیل تقریبا می توان گفت که این کار غیر ممکن است. راه دوم ثبت بین المللی برند است.

در اصل به دلیل اینکه خیلی از کشور ها با مشکلات ثبت برند در کشور های دیگر مواجه شدند ،کشور های عضو کنوانسیون پاریس در یکی از جلسات خود به این موضوع پرداخته و سیستمی را به عنوان سیستم مادرید با قوانین و شرایط حقوقی ثابت طراحی نمودند که خواسته اغلب کشور ها را پوشش می دهد و طبق این سیستم هر فرد می تواند برند و یا علامت تجاری خود را بصورت بین المللی به ثبت برساند. برای این هدف شرکتی طراحی و راه اندازی شد که مدیریت ان با همین کشور های عضو کنوانسیون پاریس و بصورت دوره ای انجام می شود. این شرکت با نام سازمان ثبت جهانی برند (WIPO) نام گذاری شد.

آیا لازم است یک علامت تجاری ثبت کنم؟
علائم تجاری نشانه مالکیت است. در مقالات دیگر ، ما توضیح داده ایم که چرا یک علامت منحصر به فرد در اقتصاد جهانی حیاتی شده است. یک علامت تجاری ثبت شده، مطابق با قوانینی که بر کشور یا مرجع شما حاکم است، در ارتقاء یا تبلیغات کالا ، حق مالکیت انحصاری به شما می دهد. علامت شما، در صورت داشتن ظاهری منحصر به فرد و متمایز که از سایر علائم تجاری قابل تشخیص باشد ، قابل ثبت است. نمایش گرافیکی که برای نشان دادن کالاها و خدمات خود استفاده می کنید نیز از اموال شماست. این علامت تجاری را با سازمان حاکمیتی که نظارت بر فعالیت تجاری شما دارد ثبت کنید تا حق انحصاری مالکیت خود را به روشی رسمی اعلام کنید. از ثبت نام تجاری با تأمین دو حقوق اساسی بهره مند می شوید: حق استفاده از این علامت در تجارت و تجارت حق ثبت نام / محافظت از آن علامت. بسته به قوانین کشور شما در مورد تجارت و دارایی ، حقوق علامت تجاری با استفاده فعال از علائم تجاری در تجارت اثبات می شود. ثبت نام علامت تجاری خود و استفاده از آن در تجارت در مدت معینی پس از ارائه رسمی درخواست خود ، مهم است. اگرچه قوانین متداول در مورد مالکیت معنوی در بین کشورها و مجوزهای قضایی متفاوت است ، اما ما به مشتریان توصیه می کنیم پیش بینی اختلافاتی را که اغلب در مورد دعاوی مالکیت به ویژه در بازارهای خارجی بوجود می آید ، علامت خود را ثبت کنند. آیا می دانید که حمایت از علائم تجاری داخلی به صاحبان موارد کمک می کند تا در مناطق خارج از کشور ، ثبت نام جدید و حفاظت از علائم تجاری را بدست آورند؟ یک مارک تجاری بین المللی بهترین راه برای محدود کردن خطر دزدی دریایی برند در سرزمین های خارجی و واردات کالاهای غیرقانونی به کشور مبدا شماست. علائم تجاری ثبت شده به صاحبان قدرت اهرم می دهند تا اقدامات حقوقی علیه جعلی یا متخلفینی را انجام دهند که مرتکب دزدی دریایی برند در بازارهای داخلی و خارجی می شوند.
آیا ثبت علائم تجاری الزامی است؟
ثبت نام علامت تجاری ممکن است اجباری نباشد ، اما ایده خوبی است. تعداد انگشت شماری از کشورها مانند ایالات متحده و کانادا علائم تجاری ثبت نشده را به رسمیت می شناسند اما نسبت به کشورهایی که به درستی ثبت شده اند ، حمایت حقوقی کمتری از آنها ارائه می دهند. استفاده از علامت شما بدون ثبت رسمی در بسیاری از کشورها زمینه قانونی کافی برای دفاع از اموال شما را ایجاد نمی کند. بدون داشتن یک علامت تجاری ثبت شده در پرونده ، این امکان را برای افراد و مشاغل سایر کشورها فراهم کرده است که تجارت خود را تحت نام شما در بازار محلی خود با موفقیت انجام دهند و هرگونه تمایز تجاری را از بین ببرند. ما توصیه می کنیم در جایی که محصولات و خدمات خود را ارائه می دهید ، یک علامت تجاری ثبت کنید. برای ثبت درخواست ثبت نام علامت تجاری در اکثر کشورها نیازی به استفاده فعال از آن علامت نیست. با این حال ، برخی از ملت ها نیاز به استفاده دارند. برخی از کشورها مانند ایالات متحده از قوانین متداول پیروی می کنند و اولویت استفاده اول نسبت به اولین پرونده را تشخیص می دهند. ثبت نام یک علامت تجاری در صورت بروز اختلاف در مورد استفاده از علامت شما در تلاش های تجاری در کشورهای خارجی ، از شما حمایت و امنیت قانونی می کند. فعالیت تجاری جهانی است. ایده های بی نظیر و سخت کوشی شما توجه افرادی را به شما جلب می کند که فرصتی را می دهند تا از ایده و نام شما در بازارهای محلی بهره مند شوند همانطور که خانه و ماشین خود را از تصادف و سرقت بیمه می کنید از شغل خود محافظت کنید. توصیه می کنیم در صورت پیروی از دستورالعمل های ثبت نام ، به همان تعداد علامت های تجاری ثبت شده نیاز داشته باشید.
چه زمانی می توانم از مارک تجاری خود استفاده کنم؟
شما می توانید در هر زمان که آیا به طور رسمی ثبت شده یا نه ، از علامت تجاری خود استفاده کنید. ما توصیه می کنیم تا پرونده خود را ثبت کنید تا در اسرع وقت علامت تجاری خود را ثبت کنید زیرا بسیاری از دفاتر مارک تجاری ادعاهای حقوقی ارائه شده توسط شرکت ها را بر اساس اولین پرونده و برای اولین بار مورد استفاده بررسی کنند. توجه داشته باشید که اگر تجارت بدون مارک تجاری ثبت نام کرده اید ، مزایا و حمایت های حاصل از داشتن یک علامت تجاری ثبت شده را از بین می برید. شما ممکن است تجارت خود را با استفاده از همان علامت تجاری ثبت نشده به عنوان یک نهاد دیگر انجام دهید ، بنابراین اگر شرکت دیگری سعی کند از استفاده از علامت تجاری جلوگیری کند ، باید از حق خود برای استفاده از علامت در دادگاه محافظت کنید. پس از ثبت نام خود ، از حق استفاده و حق انجام مشاغل در کلاس خود با استفاده از علائم تجاری بهره مند می شوید. توصیه می کنیم وقتی قصد استفاده از علامت تجاری را دارید یا از قبل از مارک تجاری استفاده می کنید ، ثبت نام کنید. برخی از کشورها درخواست می کنند که آیا از قبل از علامت تجاری در زمان تشکیل پرونده استفاده شده است یا خیر. بسیاری از کشورها اجازه استفاده از مارک تجاری را نمی دهند تا زمانی که از علامت تجاری استفاده شود (معمولاً در این موارد ممکن است درخواست زمان طولانی شود) و سایر کشورها نیاز به بیانیه استفاده برای چندین سال پس از اعطای ثبت را دارند.
چرا از ثبت نام تجاری آمازون استفاده می کنیم؟
شما دوست دارید یا قبلاً محصولات خود را در آمازون بفروشید اما می خواهید از مزایای فروشندگان دیگر اطمینان حاصل کنید. آمازون دارای یک برنامه حفاظت (به روز شده در آوریل 2017) ، به طوری که شما می توانید از علامت تجاری خود را منحصراً در سایت آنها محافظت کنید. به عنوان مثال ، شما ممکن است کالای زیبایی را که در خانه تولید می کنید بفروشید و نگران این باشید که شخصی ممکن است محصول و بسته بندی شما را کپی کند. آمازون می خواهد با فروشنده ها همکاری کند تا از محصولات تقلبی در سایت خود محافظت کند. مزایای ثبت نام تجاری از حقوق مالکیت معنوی شما مانند داشتن یک مارک تجاری ثبت شده محافظت می کند. ثبت نام در برنامه مزیت های زیادی به شما می دهد. از خود در برابر سرقت علائم تجاری محافظت کنید: وقتی مارک تجاری خود را در آمازون ثبت می کنید ، در صورت مشاهده مارک تجاری شخصی که نام تجاری ، آرم محصول یا محصول واقعی است از نظارت شما کمک می کند. اگر شک دارید شخصی از مارک تجاری شما استفاده می کند ، آمازون در مورد هرگونه تخلف تحقیق می کند. کنترل بیشتر بر روی لیست شما: ثبت نام در رجیستری مارک به شما امکان می دهد خط تولید محصولات خود را در نتایج جستجو بالاتر قرار دهید و محصولات خود را مطابق با ترجیح خود (مانند انتخاب تصاویر ، عناوین و توضیحات محصولات خود) بیشتر توصیف کنید. یک رابطه تجاری قوی تر ایجاد کنید: اگر می خواهید در آمازون تجارت کنید ، داشتن روابط نزدیک تر با آنها می تواند به شما در فروش محصولات بیشتر کمک کند. مزایایی مانند محافظت از مارک ، رتبه بندی بهتر جستجو و انتخاب لیست های بیشتر به ایجاد یک فضای فروش بهتر کمک می کند. اگر می خواهید در رجیستری مارک تجاری آمازون ثبت نام کنید ، باید یک علامت کلمه ثبت شده داشته باشید. علائم کلمه ای حاوی عناصر کلامی و بدون طرح است. اگر هنوز یک علامت تجاری ثبت شده ندارید ، می توانید از معافیت شماره تجارت جهانی استفاده کنید تا اینکه ثبت نام کنید. یک علامت تجاری ثبت شده به معنای این است که شما برای کالاهایی که ارائه می دهید از حمایت رسمی برای آرم یا نام شرکت خود استفاده کرده اید. به عنوان مثال ، خط جوراب شما با آرم و یا نام شرکت شما در آمازون محافظت می شود. فروشندگان چه نوع فروشنده می تواند واجد شرایط برنامه آمازون باشد؟ فروشندگان مختلفی می توانند محصولاتی را با این برنامه ارائه دهند از جمله کسانی که: محصول خود را بسازید یک مارک خصوصی یا سفید برچسب تولید کنید توزیع کنندگان تولید کنندگان سنتی برای ثبت نام در برنامه ، باید اطلاعات لازم از جمله نام و اطلاعات فروشنده را تهیه کنید. پس از ثبت نام ، می توانید نام های دیگری را نیز به عنوان نقش آنها در رابطه با لیست شرکت خود اضافه کنید. به عنوان مثال ، اگر خط تولید خود را تحت نام خود ثبت کردید ، می توانید بعداً مدیر بازاریابی خود را به اطلاعات رجیستری خود اضافه کنید.
چرا در صورتی که مستقر در یک کشور باشم ، ثبت نام تجاری من در بیش از یک منطقه ضروری است؟
قانون مالکیت معنوی محدود به کشوری است که شما در آن علامت تجاری خود را ثبت کرده اید زیرا هیچ کشوری صلاحیت برتری بر دیگری ندارد. اگر مشغول به کار هستید که تجارت را به صورت آنلاین معامله می کند یا به کشورهای دیگر و سرزمین ها صادر می کند ، ممکن است با ثبت نکردن علامت تجاری اولویت در آن سرزمین ، علامت تجاری ، نام تجاری و مارک خود را در معرض خطر قرار دهید. بدون ثبت نام در آن سرزمینها ، علامت تجاری شما محافظت نمی شود و توسط اشخاص دیگر قابل استفاده است. سه سازمان منطقه ای وجود دارد که اجازه ثبت مارک تجاری را می دهند که در چندین کشور موثر است: اتحادیه اروپا (EUIPO) ، سازمان مالکیت معنوی منطقه ای آفریقا (ARIPO) و سازمان آفریقا de la Propriete Intellectuelle (OAPI). برای دیدن اطلاعات بیشتر درباره اینکه کشورها در سازمانهای زیر گنجانده شده اند ، لطفاً روی لینکهای مربوطه آنها کلیک کنید: اتحادیه اروپا (EUIPO) سازمان مالکیت معنوی منطقه ای آفریقا (ARIPO) سازمان آفریقا de la Propriete Intellectuelle (OAPI)
چه تفاوتی بین ثبت علامت تجاری اتحادیه اروپا (EUTM) با علائم تجاری محلی وجود دارد؟
رویه های اداری مرتبط با یک مارک تجاری اتحادیه اروپا (EUTM) با تنظیم علائم تجاری محلی و در زمان و کارایی متفاوت است. ارسال یک درخواست واحد برای یک علامت تجاری با یک مرجع مرکزی بسیاری از مسائل را حل می کند زیرا به طور مقرون به صرفه از صاحب مارک در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا محافظت می کند. این یک مرحله اداری همچنین درصورتی که فقط به عنوان مثال در یک یا دو کشور فعالیت خود را متمرکز کنید ، از لغو علامت تجاری شما برای استفاده در سایر کشورهای عضو اتحادیه جلوگیری می کند. برنامه علامت گذاری باید برای همه کشورهای عضو قابل قبول باشد یا درخواست EUTM استفاده از آن را در تمام اعضای اتحادیه رد می کند. با این حال ، صاحب مارک می تواند در برخی شرایط ، علامت تجاری خود را به یک کشور اختصاص دهد. مرجع ثبت برای EUTM ، دفتر فکری اتحادیه اروپا (EUIPO) ، که قبلاً به عنوان دفتر هماهنگی در بازار داخلی شناخته می شد ، در اسپانیا است.
پروتکل مادرید / WIPO چیست؟
بسیاری از افراد می خواهند بازار تجاری خود را گسترش دهند و یک علامت تجاری بین المللی در نظر بگیرند. پروتکل مادرید ، متشکل از دو پیمان جداگانه ، یک سیستم بین المللی تشکیل پرونده را برای ثبت علائم تجاری ایجاد می کند. از طریق یک مکان دفتر مرکزی برای علائم تجاری ، صاحبان یک مارک می توانند درخواست خود را به کشورهای دیگر گسترش دهند. این سیستم مدیریت و مدیریت علائم تجاری را با استفاده از یک دفتر محلی ، یک زبان و یک پرداخت هزینه به یک ارز ساده می کند. سیستم مادرید درخواستی را در کشور پایه شما به عمل می آورد و برنامه را به سایر کشورهای امضا کننده "گسترش می دهد". هر درخواست علامتی که می کنید یک برنامه علامت تجاری جداگانه در هر کشور است. مرجع علائم تجاری با استفاده از رویه ها و الزامات آن کشور ، برنامه را از منظر جدید بررسی می کند. مشاور حقوقی محلی با پروانه وکالت باید به جای وکیل پایه کشور به مخالفت یا اعتراض پاسخ دهد. از آنجا که برنامه های WIPO معمولاً برای اکثر کاربران گران تر است ، توصیه می کنیم کشور را براساس کشور ثبت کنید. اگر با بسیاری از کشورها در حال استفاده از برنامه فله ای بزرگ هستید ، این انتخاب ممکن است برای شما بهتر باشد. سیستم علائم تجاری بین المللی مادرید این سیستم مدیریتی متمرکز ، ثبت مارک تجاری را ساده می کند. یک برنامه به یک زبان یک سری برنامه ها را به چند زبان از طریق دفاتر مارک تجاری مستقل که تقریباً 80٪ تجارت در سراسر جهان را پوشش می دهد ، ایجاد می کند. اتحادیه مادرید در حال حاضر 105 عضو دارد که 121 کشور را شامل می شود و شامل اتحادیه اروپا (EU) و سازمان مالکیت معنوی آفریقا (OAPI) است.   منبع: http://www.wipo.int/madrid/fa/madrid_benefits.html
پروتکل مادرید و توافقنامه مادرید چیست؟
سیستم مادرید شامل پروتکل مادرید و توافقنامه مادرید است ، این یک مرکز اداری برای ثبت علائم تجاری است که یک دارنده علامت تجاری را قادر می سازد تا برنامه های خود را به سایر کشورها گسترش دهد ، با این حال خود سیستم کمی پیچیده تر است: متقاضیان علائم تجاری هنوز هم باید شرایط خاصی را رعایت کنند که به آنها امکان می دهد از این نوع حمایت استفاده کنند. درخواست ثبت نام بین المللی فقط می تواند توسط شخص حقیقی یا شخص حقوقی ثبت شود که دارای تأسیس صنعتی یا تجاری واقعی و مؤثر در کشور باشد ، یا در آن اقامت داشته باشد ، یا یک کشور ملی باشد ، کشوری که عضو توافقنامه مادرید است یا پروتکل مادرید ، یا کسی که چنین تأسیساتی را در قلمرو یک سازمان بین الدولتی که عضو پروتکل است ، یا عضو یک کشور عضو چنین سازمانی است ، یا در آن مستقر شده است. برای دیدن لیستی از کشورهای عضو ، اینجا را کلیک کنید.   به عنوان مثال ، اگر در آمریکا اقامتگاه دارید ، علامت تجاری خود را در اینجا ثبت می کنید و سپس از طریق این دفتر به کشور مورد نظر (IES) گسترش می دهید. یا اگر شما یک کشور دیگر باشید ، همان طرح اعمال می شود. "کشوری که علامت تجاری مورد نظر شما تا حدودی ثبت شده است" همانطور که در بالا ذکر شد به کشور اصلی یا محل اقامت شما اشاره دارد.   اگر می خواهید یک علامت تجاری تجاری را به سایر اعضای سیستم مادرید گسترش دهید ، باید درخواست را از طریق دفتر مبدأ مارک تجاری به WIPO ارسال کنیم. هر کشوری که می خواهید گسترش دهید مجبور است مارک تجاری را بررسی کند و می تواند آن را بپذیرد یا رد کند. پس از پذیرش این مارک توسط کشورهای عضو ، WIPO طرف های تعیین شده را منتشر ، ضبط می کند و به آنها اطلاع می دهد و گواهی نامه را ارسال می کند. کل مراحل معاینه ، اعتراضات و مخالفت ها توسط هر یک از مارک های تجاری بصورت جداگانه انجام می شود. از تاریخ ثبت یا ضبط ، محافظت از علامت در هر یک از طرفهای متعاهد ذیربط مربوط به همان است که گویا این مارک مستقیماً به دفتر آن طرف متعاهد سپرده شده است. اگر هیچ گونه امتناع به اداره بین المللی ابلاغ نشده یا در صورت عدم پذیرش ابلاغیه متعاقباً پس گرفته شده باشد ، حمایت از علامت در طرف متعاهد مربوطه ، از تاریخ مذكور ، مانند تاریخ مذكور ، به همان صورتی خواهد بود كه مارك از طرف آن به ثبت رسیده باشد. دفتر آن طرف متعاهد   توجه داشته باشید که اگر دفتر علائم تجاری نسبت به درخواست شما اعتراض کند یا شخص ثالث مخالفت کند ، وکیل کشور پایه همچنان نیاز به استخدام وکیل محلی دارد زیرا اجازه پاسخگویی به دفتر علائم تجاری را ندارند. اگر قبلاً ثبت نام WIPO ارسال کرده اید و برای پاسخ به اعتراض یا مخالفت به وکیل نیاز دارید ، لطفاً فرم تماس زیر را پر کنید. Tedsa.com 1. لطفاً توجه داشته باشید که به عنوان یک قاعده کلی ، ثبت نام از طریق سیستم مادرید فقط درصورتی که ثبت علامت تجاری در 8 یا بیشتر کشور داشته باشید ، مقرون به صرفه است. 2. علاوه بر این ، درخواست ثبت بین المللی فقط می تواند توسط شخص حقیقی یا شخص حقوقی ثبت شود که دارای یک تأسیس صنعتی یا تجاری واقعی و مؤثر در کشور باشد ، یا در آن کشور مستقر باشد ، یا تبعه کشور باشد ، کشور عضو باشد. به توافقنامه مادرید یا پروتکل مادرید.
EUIPO:چه تفاوتی بین ثبت علامت تجاری اتحادیه اروپا (EUTM) و ثبت یک مارک تجاری محلی است؟
دفتر مالکیت معنوی اتحادیه اروپا (EUIPO) وظیفه پشتیبانی از نوآوری را با مدیریت علائم تجاری و طرح ها در اتحادیه اروپا دارد. علائم تجاری اتحادیه اروپا (EUTM) در اصل مزایایی مشابه علائم تجاری ملی دارند. EUTM ها از حقوق صاحبان استفاده از علائم تجاری خود در تجارت محافظت می کنند. EUTM ها مزیت اضافه شده ای را در هزینه کمتری برای به دست آوردن و تجدید فرآیند ثبت نام ساده تر از ثبت مارک تجاری ملی ، به ویژه با توجه به فرایند مربوط به ثبت نام و حفاظت از محلی در هر قلمرو مربوط ، ارائه می دهند. همچنین ، EUTM در کل اتحادیه اروپا معتبر است بدون نیاز به استفاده مجدد در صورتی که اتحادیه اروپا بزرگ شود. برای شرکت هایی که معاملات آنها محدود به یک منطقه واحد است ، ثبت نام یک مارک تجاری ملی ممکن است سودآوری بیشتری داشته باشد زیرا می توان با وکالت راحت تر آن را اداره کرد. همچنین اگر تنها یک مارک در محلی مورد استفاده قرار گیرد ، با اخذ MUE برای انحصار در همه کشورهای عضو می توان با هر نشان ملی در اتحادیه اروپا مخالفت کرد. اگر رسیدگی به ابطال یا عدم اعتبار ، ضروری باشد ، مواردی که در دادگاههای ملی انجام می شود نسبت به آنچه که قبل از EUIPO برای MUE انجام می شود ، گرانتر است. Tedsa.com در Tedsa.com ما برنامه های ملی و اتحادیه اروپا را ارائه می دهیم. ثبت EUTM شامل حفاظت در: اتریش ، بلغارستان ، بلژیک ، کرواسی ، جمهوری چک ، قبرس ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایرلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، لهستان ، پرتغال ، رومانی ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد و انگلستان.
OAPI: چیست و کدام کشورها شامل آن می شوند؟
سازمان Africanine de la Propriété Intellectuelle (OAPI) به عنوان یک سیستم ثبت نام مرکزی مالکیت معنوی برای 16 کشور آفریقایی فرانسوی زبان خدمت می کند. این سازمان که توسط توافق نامه بانگوئی در 2 مارس 1977 ایجاد شده است به گونه ای طراحی شده است که به کشورهای عضو فرصتی برای همکاری مشترک ، اشتراک منابع و تبادل ایده برای رفع نیازهای توسعه اقتصادی و اجتماعی و ترویج بیان ادبی و هنری فراهم می کند. OAPI به کشورهای عضو کمک می کند تا استراتژی های اداری را برای حمایت از حقوق مالکیت از جمله حق چاپ ، علائم تجاری و حق ثبت اختراع سازمان دهند. معاهده OAPI شامل حمایت از علائم تجاری در کشورهای زیر می باشد: بنین ، بورکینا فاسو ، کامرون ، جمهوری آفریقای مرکزی ، چاد ، جمهوری کنگو ، گینه استوایی ، گابن ، گینه ، گینه بیسائو ، ساحل عاج ، مالی ، موریتانی ، نیجر ، سنگال و توگو.
ARIPO: این چیست و کدام کشورها در آن قرار دارند؟
سازمان مالکیت معنوی منطقه‌ای آفریقا (ARIPO) در ابتدا به عنوان راهی برای ملل انگلیسی آفریقایی که برای همکاری مشترک با یکدیگر برای جمع آوری منابع و تبادل اطلاعات درمورد مالکیت صنعتی ایجاد شده بودند ، شکل گرفت. هدف نهایی ARIPO تشویق پیشرفتهای تکنولوژیکی است که از توسعه اقتصادی و صنعتی کشورهای عضو آن حمایت می کند. این شامل استراتژی های هماهنگی است که از طرف کشورهای عضو به نفع دوجانبه است ، اطمینان از وجود کارمندان آموزش دیده در اجرای قانون مالکیت صنعتی و ایجاد فرصت هایی برای آموزش و توسعه در مورد املاک صنعتی. پیمان ARIPO شامل حمایت از علائم تجاری در کشورهای زیر می باشد: بوتسوانا ، لسوتو ، لیبریا ، مالاوی ، نامیبیا ، سنت توم و پرینسیپ ، سوازیلند ، تانزانیا ، اوگاندا و زیمبابوه.
“کشور پایه” چیست؟
"کشور پایه" کشوری است که از آنجا درخواست / ثبت نام به سایر کشورها گسترش می یابد. کشور پایه باید عضو سیستم مادرید باشد. مارک تجاری باید در کشور پایه ثبت و یا ثبت شود تا بتواند درخواست گسترش این کشورها را به سایر کشورها ارائه دهد. متقاضی باید دارای تابعیت ، محل اقامت یا مشاغل تجاری در کشور پایه باشد.
مزایا و معایب سیستم مادرید چیست؟
درخواست ثبت علائم تجاری از طریق سامانه مادرید دارای مزایای زیر در مقایسه با درخواست ثبت علائم تجاری به صورت جداگانه در هر کشور است: یک درخواست ثبت علائم تجاری: فقط یک برنامه با همان توضیحات ، زبان و ارز مورد نیاز است تا بتوانید از مارک تجاری خود در کشورهای مختلف درخواست کنید. هنگام تشکیل پرونده به صورت جداگانه در هر کشور ، باید هر برنامه را جداگانه ارسال کنید. الزامات وکالت نامه: شما فقط باید شرایط وکالت کشور پایه را رعایت کنید. هنگام ثبت نام به صورت جداگانه در هر کشور ، باید ضوابط وکالت در هر کشور را رعایت کنید (که ممکن است پرهزینه و وقت گیر باشد). هزینه ها: هنگام در نظر گرفتن کشورهای مختلف (بیش از 5) ، اگر از طریق سیستم مادرید انجام شود ، ممکن است هزینه ها کمتر باشد. برخی از عواملی که باید در مورد سیستم مادرید مورد توجه قرار گیرند عبارتند از: متقاضی باید دارای تابعیت ، محل اقامت یا مشاغل تجاری در کشور پایه باشد. علائم تجاری بین المللی به مدت 5 سال از تاریخ ثبت نام بین المللی به نشان تجاری کشور پایه بستگی دارد. اگر در طی 5 سال اول ، مارک تجاری کشور پایه رد شود ، حذف شود ، لغو شود یا محدود شود ، علائم تجاری بین المللی لغو می شود.
“یک کشور مشخص” چیست؟
"کشور تعیین شده" کشوری است که درخواست افزایش علامت تجاری ثبت شده یا ثبت شده در کشور پایه را دارد.
الزاماتی که بتوانید ثبت نام / ثبت مارک تجاری از طریق سامانه مادرید را انجام دهید چیست؟
برای اینکه بتوانید یک علامت تجاری ثبت شده یا ثبت شده را به یکی از کشورهای عضو سیستم مادرید گسترش دهید ، مالک باید شرایط زیر را رعایت کند: متقاضی باید دارای تابعیت ، محل اقامت یا مشاغل تجاری در کشور پایه باشد. متقاضی باید یک مارک تجاری ثبت شده یا ثبت شده در کشور پایه داشته باشد (اگر شما یک مارک تجاری ثبت شده یا ثبت شده ندارید ، می توانیم به شما در تهیه پرونده کشور پایه کمک کنیم).
اگر در برنامه سیستم مادرید اعتراض یا مخالفت دریافت کنید ، چه اتفاقی می افتد؟
اگر درخواست تجاری در یکی از کشورهای تعیین شده اعتراض یا مخالفت خود را دریافت کرد ، ما به موقع به شما اطلاع می دهیم که آیا می خواهید به این اعتراض یا مخالفت پاسخ دهید. هزینه این سرویس در هزینه پرداخت شده برای تشکیل برنامه سیستم مادرید گنجانده نشده است. در دوره اعتراض یا مخالفت ، روند ثبت علائم تجاری همچنان در دسترس است و در صورت پذیرش پاسخ توسط دفتر علائم تجاری در کشور معین مربوطه ادامه خواهد یافت.
مدت زمان حفاظت از علائم تجاری از طریق سیستم مادرید چقدر است؟
ثبت بین المللی علائم تجاری از طریق سامانه مادرید دارای مدت زمان حفاظت از 10 سال از تاریخ ثبت می باشد.
اگر مارک تجاری در کشور پایه رد شود ، برداشت شود ، لغو شود یا محدود شود ، برای علائم تجاری در کشورهای تعیین شده چه اتفاقی می افتد؟
برای یک دوره 5 ساله ، ثبت نام بین المللی بستگی به تشکیل پرونده یا ثبت نام کشور پایه دارد. در نتیجه ، اگر در طی پنج سال اول ، علامت تجاری اصلی (مارک کشور پایه) رد شود ، پس گرفته شود ، لغو شود یا محدود شود ، WIPO ثبت جهانی را چه در کشور پایه و چه در کشورهای تعیین شده ، لغو می کند.
ادعای اولویت چیست و چه زمانی می توانم از آن استفاده کنم؟
ادعای اولویت دارایی است که براساس ماده 4 کنوانسیون پاریس برای حمایت از مالکیت صنعتی است. این شما را به عنوان مالک یک علامت تجاری ثبت شده قادر می سازد تا با استفاده از تاریخ مؤثر اولین درخواست خود ، تا زمانی که برنامه های بعدی را ظرف شش ماه از برنامه علامت تجاری اصلی خود ثبت کنید ، برنامه های علامت تجاری بعدی را در هر یک از کشورهای امضا کننده کنوانسیون ثبت کنید. این بدان معناست که اگر برای یک علامت تجاری در کانادا درخواست می کنید ، پنج ماه بعد ، می توانید با استفاده از تاریخ موثر درخواست کانادایی خود ، برای یک مارک تجاری در فرانسه اقدام کنید. ما اکیداً توصیه می کنیم برنامه های اضافی خود را در اسرع وقت پس از درخواست پایه خود ارسال کنید. بسیاری از کشورها در مورد نوع مستندات مورد نیاز به منظور تقاضای اولویت (گاهی اوقات از جمله قانونی شدن و ترجمه برنامه اصلی) الزامات جدی دارند. اگر شما علاقه مند به دنبال ادعای اولویت هستید لطفا با تاریخ اولین درخواست خود و کشورهای بعدی که می خواهید این ادعا را مطرح کنید با ما تماس بگیرید تا ما بتوانیم شرایط و ضوابط را برای شما فراهم کنیم.
آیا می توانم وکالت تجاری خود را عوض کنم؟ چگونه نمایندگی را تغییر دهم؟
بله ، می توانید وکالت را تغییر دهید. بسیاری از کشورها معمولاً فرم وکالتنامه را از صاحب برند تجاری که نماینده جدید را تعیین کرده است درخواست می کنند.
مراحل ثبت نام علامت تجاری چیست؟
ثبت علامت تجاری روند طولانی است. بسته به کشوری که علامت تجاری برای ثبت نام در آن اعمال شده است ، هلدینگ بین المللی توسعه دهندگان آن را در 2 یا 3 مرحله تقسیم کرده است: مرحله 1 - مطالعه جامع علائم تجاری: در طی مطالعه علائم تجاری ، جستجوی انجام خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که در حال حاضر یک علامت تجاری یکسان (یا یک مارک تجاری مشابه) ثبت نشده است. تجزیه و تحلیل انجام خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که ثبت نام شده به اندازه کافی متمایز برای به دست آوردن یک علامت تجاری است. این مطالعه جامع توسط یک وکیل با تجربه در زمینه مالکیت معنوی انجام می شود که گزارشی از احتمال ثبت نام موفق را به همراه توصیه ها تهیه می کند. مرحله 2 - درخواست ثبت علائم تجاری: درخواست ثبت علائم تجاری شامل تهیه و تشکیل پرونده ثبت علامت تجاری توسط وکیل مالکیت معنوی با تخصص خاص در کشوری است که درخواست در آن ثبت شده است. یک امتحان کننده از دفتر علائم تجاری برنامه را بررسی می کند و می تواند اجازه دهد تا برنامه به مرحله انتشار برسد ، یا اینکه امتحان کننده می تواند نسبت به اطلاعات موجود در برنامه اعتراض کند. در صورت اعتراض به امتحان ، مشتری بلافاصله به شما اطلاع داده می شود و برای انجام اقدامات بعدی باید چه اقدامات بیشتری انجام شود. پس از ورود نشان تجاری به مرحله بعدی ، اطلاعیه عمومی علامت تجاری به مدت تقریباً سه ماه منتشر می شود تا به دیگران فرصت کافی برای مخالفت رسمی با ثبت نام دهد. وقتی دوره انتشار پایان یافت و همه مخالفت ها برطرف شدند ، ثبت نام علامت تجاری توسط دفتر مارک تجاری پذیرفته می شود. مرحله 3 - گواهی ثبت نام: این مرحله براساس کشور متفاوت است. همه کشورها پس از پذیرش درخواست ، گواهی نامه را متهم نمی کنند ، اما سایرین هزینه رسمی برای صدور گواهینامه و محافظت ده ساله را پرداخت می کنند. پس از پرداخت هزینه ، گواهی ثبت مارک تجاری تجاری صادر شده به مشتری ارسال می شود و مارک تجاری به عنوان ثبت نام می شود. صاحب علامت تجاری سپس حق دارد از نماد ® در کنار علامت تجاری استفاده کند.
برنامه -مبنای استفاده- چیست؟
در برخی از کشورها ، برای ثبت نام باید از علامت تجاری خود استفاده کنید. یک برنامه مبتنی بر استفاده مبنای یا دلایل درخواست برنامه علامت تجاری را شرح می دهد. 1) مارک تجاری شما اکنون در حال استفاده است ، 2) شما قصد استفاده از این مارک را در بازار دارید ، 3) درخواست شما برای یک علامت تجاری در انتظار ثبت نام توسط یک مارک تجاری خارجی است ، یا 4) علامت ثبت شده شما تحت مجوز خارجی استفاده می شود.
.

ثبت شرکت در انگلستان

a

اگر به جهت تکمیل دیرهنگام فرم های مالیاتی جریمه شدیم چکار کنیم؟

Companies House Late filing penalties - next steps

با ارسال چک به خانه شرکت های انگلستان یا بصورت الکترونیکی و از طریق روش پرداخت BACS می توانید مجازات خود را پرداخت کنید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد گزینه های پرداخت ، با شماره مربوط در انگلستان: ۰۳۰۳۱۲۳۴۵۰۰ تماس بگیرید.
  • پرداخت با چک لطفا چک خود را ارسال کنید (قابل پرداخت به خانه شرکت ها) ، نوشتن شماره شرکت در پشت چک به همراه برگه حواله خود به:

برای شرکت ها یا LLP هایی که در انگلستان و ولز و ایرلند شمالی ثبت شده اند:

Companies House, PO Box 710, Crown Way, and Northern Ireland* Cardiff, CF14 3UZ

برای شرکت ها یا LLPهایی که در اسکاتلند ثبت شده اند:

Companies House, Fourth Floor, Edinburgh Quay 2, 139 Fountainbridge, Edinburgh, EH3 9FF


  • پرداخت توسط BACS:

لطفاً شماره ثبت شرکت را در ادامه نام شرکت در بخش مرجع تراکنش درج نمایید ، تا ما را قادر سازد سریعا پرداخت را به شرکت شما اختصاص دهیم.

BACS details

Account Name: Late Filing Penalties Receipts

Account No: 41005309 (National Westminster Bank, Roath, Cardiff)

Sort Code: 52 21 07

Swift Code: NW BK GB 2122X (for overseas payments)

IBAN: GB34NWBK52210741005309

لطفاً تأیید پرداخت BACS خود را به LFPFinance[@]compociationhouse.gov.uk از طریق پست الکترونیکی ارسال کنید و جزئیات مربوط به مبلغ پرداخت شده ، شماره شرکت و نام شرکت را بیان کنید. بدون این اطلاعات ممکن است تأخیر در تخصیص پرداخت شما به حساب صحیح ایجاد شود.

چه تفاوتی بین پرداخت با روش BACS و روش CHAPS است؟
‌BACS: مخفف Bankers Automated System Clearing است که برای ارسال پول بصورت الکترونیکی از یک بانک انگلستان به دیگری استفاده می شود. این برای پرداخت حقوق ، بدهی مستقیم و سایر پرداختهای منظم مورد استفاده قرار می گیرد و به طور معمول 3 روز کاری طول می کشد تا انتقال انجام شود.
CHAPS: مخفف Clearing House Automated Payment System  است و راهی سریع تر برای انتقال پول از BACS است. انتقال معمولاً در همان روز انجام می شود. با این وجود معمولاً هزینه ای برای این سرویس وجود دارد که بسته به بانک  مورد استفاده شما متفاوت است.
آیا می توانم جریمه تکمیل دیرهنگام فرم های مالیاتی را با قسط بپردازم؟
بله. اگر در پرداخت مجازات به طور کامل مشکلی داشته باشید ، معمولاً در یک بازه زمانی کوتاه و با اقساط ماهانه ، پرداخت را می پذیریم. شما باید هرگونه درخواستی را برای پرداخت اقساط به صورت کتبی انجام دهید و توضیح دهید که چرا نمی توانید بلافاصله مجازات را پرداخت کنید.
اگر جریمه تکمیل دیرهنگام فرم های مالیاتی را پرداخت نکنم چه اتفاقی می افتد؟
در صورت عدم پرداخت مجازات ، از شرکت بازپرداخت بدهی (Akinika Debt Recovery Limited) درخواست خواهیم کرد که اقدام کند. در نهایت موضوع در دادگاه شهری یا محلی تصمیم گیری میشود که در آن شما فرصتی برای طرح دفاع خواهید داشت. شما ممکن است بخواهید که به دنبال مشاوره حرفه ای باشید ، زیرا اگر دادگاه به نفع ثبت شرکت های انگلستان باشد ، ممکن است به دنبال هزینه های دادرسی باشد.

ثبت شرکت، اقامت و تحصیل در گرجستان

aبه زودی: پاسخ به سوالات متداول شما عزیزان درباره خدمات بین الملل هلدینگ توسعه دهندگان و ثبت شرکت، اقامت و تحصیل در گرجستان در این مکان قرار می گیرد.

ثبت شرکت، اقامت و تحصیل در گرجستان

aبه زودی: پاسخ به سوالات متداول شما عزیزان درباره خدمات بین الملل هلدینگ توسعه دهندگان و ثبت شرکت، اقامت و تحصیل در ارمنستان در این مکان قرار می گیرد.

بسته نرم افزاری هوش تجاری ۳ - بانک اطلاعات مشاغل

هوش تجاری

این اطلاعات چگونه جمع آوری شده و آیا اطلاعات واقعی هستند؟
اطلاعات تماس صاحبین مشاغل به صورت مستقیم و صنفی جمع آوری شده است  و این شرکت با تلاش بسیار و مکاتبات متعدد اقدام به جمع آوری این اطلاعات با هدف رونق کسب و کارها نمود بدین ترتیب واسطه ها حذف شده و سیستم فروش در کشور به صورت بنگاه – مشتری تقویت می گردد. بنابر این اطلاعات کاملا واقعی و به روز هستند مگر آنکه مشاغلی تعطیل و یا اطلاعات تماس آن ها در سال جدید تغییر یابد.
آیا این اطلاعات در اینترنت هم پیدا میشود؟
خیر٬ گرچه ممکن است برخی صنوف و برخی شرکت ها نیز بخشهایی از اطلاعات موجود در بسته نرم افزاری را در اینترنت یا کتاب های صنفی منتشر نمایند اما بانک جامع اطلاعات با این امکانات نرم افزاری پیشرفته به صورت یکجا وجود ندارد.
بانک مشاغل هوش تجاری چه اطلاعاتی از صاحبین مشاغل دارد؟
در این بانک نرم افزاری اطلاعات اصلی نظیر: نام کسب و کار – آدرس – تلفن محل کسب و کار وجود دارد و علاوه بر آن در بیش از ۷۰ درصد رکوردها اطلاعات تکمیلی نظیر آدرس وب سایت٬ شماره فاکس٬ شماره موبایل مرتبط ارائه شده است.
در بازار بانک های اطلاعاتی صنفی با رکوردهایی حدود ۱۰ تا ۱۰۰ هزار اطلاعات به این قیمت فروش میرود٬ اگر بانک شما بیش از ۲ میلیون رکورد دارد چرا نسبت به آنها ارزان است؟
ابتدا باید بدانید بانک اطلاعات هوش تجاری هیچگونه مشابهی در بازار ندارد و کاملا نوآورانه است و حتی بانک های محدودی که به فروش می روند یا به صورت کتاب و یا فایل متنی و اکسل می باشند که قابلیت های پیشرفته این نرم افزار را ندارند و دارای مجوز رسمی نمی باشند. این شرکت این اطلاعات را به صورت قانونی در اختیار مشتری قرار می دهد و با فروش ارزان محصول خود سعی دارد علاوه بر درآمد زایی در راستای اهداف کلان کشور نسبت به اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نماید.
آیا این محصول به روز رسانی می شود؟
بله٬ تیم تحقیق و توسعه ۲ شرکت دانش بنیان مدام در حال برنامه ریزی و توسعه این نرم افزار از جهت امکانات نرم افزاری همچنین کیفیت و کمیت بانک اطلاعاتی آن هستند و به زودی شاهد بزرگترین نرم افزار بازاریابی در کشور خواهیم بود.
آیا استفاده از به روز رسانی نرم افزار رایگان است؟
بله٬ در خصوص به روز رسانی بانک اطلاعاتی نرم افزار که طبق برنامه ریزی های شرکت در سال جاری به بیش از ۴ میلیون رکورد اطلاعاتی می رسد برای استفاده خریداران به صورت رایگان در اختیار قرار خواهد گرفت و در خصوص افزایش امکانات نرم افزاری در به روز رسانی های بعدی از آنجا که قیمت پایه نرم افزار افزایش خواهد یافت خریداران نسخ قبل با تخفیف بیش از پنجاه درصد از این امکانات بهره خواهند جست.
روش به روز رسانی نرم افزار چگونه است؟
ما روش های مختلفی جهت به روز رسانی نرم افزار به نسخه های جدید مد نظر گرفته ایم که آفلاین و آنلاین هستند به این صورت که پس از انتشار نسخه جدید ٬ با اتصال به اینترنت می توانید پکیج بروزرسانی را دانلود و بر روی نرم افزار نصب نمایید و یا از فروشگاه های محصولات فرهنگی و هنری سراسر کشور نسخه جدید را با تخفیف در حد هزینه سی دی و پکیج دریافت و نصب نمایید.
آیا نرم افزار امکان جستجو بر اساس صنف یا استان دارد؟
بله ٬ نرم افزار دارای موتور جستجوی پیشرفته و سریعی بوده که میتواند بر اساس پارامترهای نامبرده شده اطلاعات مورد نیاز شما را نمایش دهد.
آیا می توان از اطلاعات نرم افزار بر روی کاغذ چاپ نمود؟
بله ٬ میتوانید با ایجاد یک گروه نتایج جستجویی که تمایل دارید در آن افزوده و خروجی چاپ بگیرید البته مد نظر داشته باشید به پاس حفظ محیط زیست تا جای ممکن از چاپ روی کاغذ خودداری نمایید.
آیا می توان از اطلاعات خروجی اکسل گرفت؟
خیر٬ همانگونه که می دانید خروجی اکسل و انتشار سهوی یا عمدی اطلاعات موجود در هوش تجاری زحمت چندین ساله این شرکت را به مخاطره می اندازد به همین دلیل از ارائه خروجی اکسل از اطلاعات داخل نرم افزار معذوریم.
میخواهم به شماره موبایل های داخل نرم افزار ارسال پیامک کنم چطور این کار را انجام دهم؟
در حال حاضر بستر نرم افزاری جهت انجام عمل فوق مهیا شده و در حال توسعه بستر اینترنتی عملیات خودکار بازاریابی برای این مجموعه هستیم – بی درنگ نرم افزار را خریداری نموده تا به ما در ارائه نسخه های پیشرفته این نرم افزار تا چند ماه آینده یاری رسانید و از منافع آن بهره مند گردید.
دمو نرم افزار را چطوری میشه دید ؟
تیم تحقیق و توسعه از عملکرد نرم افزار با تصویربرداری از صفحه نمایش گر فیلم ویدئویی تهیه نموده اند که در کانال هولدینگ تدسا و یا در صفحه مشاهده دمو می توانید با دیدن فیلم ویدئویی امکانات نرم افزار را مشاهده نمایید.
چطور میتوانم بفهمم آیا صنف شغلی یا استانی که من در جستجوی آنها هستم در نرم افزار موجود است یا خیر ؟
لیستی از استان ها و دسته بندی ها در قسمت محتوای نرم افزار قرار گرفته است که با مراجعه به آن می توانید  تعداد رکورد های موجود در هر دسته و همچنین در هر استان را مشاهده فرمایید البته توجه داشته باشید که این نرم افزار همیشه در حال به روز رسانی است و تمام اصناف در آن حضور دارند و تعداد  بنگاه ها در حال افزایش است.
چگونه می توانم شغل خودم را به این نرم افزار اضافه کنم ؟
صاحبین تمام کسب و کارهای کشور می توانند پس از خرید این نرم افزار با مراجعه به قسمت افزودن نام کسب و کار من٬ اطلاعات خود را جهت معرفی در نرم افزار به صورت رایگان تکمیل و ارسال نمایند.
چگونه می توان از طریق نرم افزار پیامک ارسال نمود؟
برای استفاده از سیستم پیامکی می بایست از طریق آموزش درون نرم افزار عمل نمایید و مراحل آن به صورت  ۱- خرید شماره اختصاصی با هزینه اندک ۲- عقد قرارداد و امضا و ارسال تعهد نامه ۳- انجام تنظیمات نرم افزار ۴- خرید شارژ پیامک ۵- ارسال پیامک به لیست نرم افزار.
مجوز های نرم افزار و شرکت از کجاست؟
نرم افزار دارای مجوز نشر از مرکز رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تحت شماره مجوز موجود در صفحه اصلی سایت می باشد و تحت اعتبار شرکت دانش بنیان توسعه دهندگان سیستم ابتکار در حال توزیع و فروش می باشد که برای مشاهده اعتبار و مجوز های شرکت می توانید به منو مربوطه مراجعه فرمایید.
من وب سایت فروش نرم افزار و مغازه فروش محصولات فرهنگی دارم٬ می توانم در فروش محصول با شما همکاری داشته باشم؟
بله٬ جهت فروش این محصول میتوانید با مدیر بازرگانی شرکت تماس حاصل نموده و سفارش محصول تعدادی دهید و تخفیف قابل توجهی نسبت به قیمت پشت جلد محصول دریافت نمایید و در پلان های مختلف سفارش دهید: ۱- بسته پنج تایی ۲- بسته پانزده تایی ۳- بسته سی تایی ۴- بسته پنجاه تایی ۵- بسته صدتایی.
من علاقه مند هستم با همکاری شما در فروش این نرم افزار کسب درآمد کنم – آیا امکانش وجود هست؟
بله – ما برای شما یک وب سایت مشابه سایت اصلی به صورت ساب دامین راه اندازی می نماییم و شما می توانید از طرق گوناگون به تبلیغ وب سایت خود بپردازید و بدون اینکه نیاز باشد برای خرید تعدادی محصول سرمایه گذاری نمایید می توانید به راحتی ۲۰ درصد از فروش آنلاین این محصول را به خود اختصاص دهید و مبالغ ماهیانه با شما تسویه حساب می گردد. البته توجه داشته باشید در صورتیکه درآمد شما بالا باشد می توانید درخواست تسویه خارج از موعد هم ارسال نمایید تا به صورت هفتگی تسویه حساب گردد. هزینه راه اندازی سایت اختصاصی فروش فقط یکبار و به میزان فقط ۵۰ هزار تومان از شما اخذ می گردد. بدین صورت فقط با پرداخت ۵۰ هزار تومان می توانید ماهیانه بیش از پنج میلیون تومان درآمد برای خود کسب نمایید. کلیه فرآیند ارسال و یا پشتیبانی نرم افزار ها توسط شرکت صورت می گیرید.
چگونه این نرم افزار را خریداری نمایم ؟
علاقه مندان می توانند با کلیک بر روی : بانک اطلاعات مشاغل ، یا مراجعه به وب سایت ..... این بسته نرم افزاری ارزشمند را خریداری نمایند.
.

آیا آنچه که به دنبالش بودید را نیافتید؟ با ما تماس بگیرید…

اسناد کاربردی

فیلم های آموزش ویدئویی راهنمای استفاده از سامانه های نرم افزاری

پشتیبانی آنلاین

سوالی دارید یا راهنمایی میخواهید؟ باما آنلاین چت کنید…

ساعات کاری ما

اداری ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر – پشتیبانی تا ساعت ۲۴