800,000تومان
براى بسيارى از نهادها استانداردهاى سرى ISO 9000 به دليل ماهيت مستقلی که دارد به عنوان پايه و اساس ساخت سيستم مديريت کيفيت قرار گرفته، اما برخى از حوزه هاى اقتصادى مانند صنايع خودرو، که به برآورده شدن خواسته هاى کيفى خود علاقه بيشترى دارند اقدام به تدوين الزامات ويژه خود نموده اند و اجراى اين خواسته ها را براى تامين کنندگان خود الزام نموده اند.
از آنجا که تعداد اين الزامات در خصوص ارزيابى مکرر خواسته هاى متفاوت براى قطعه سازان طرف قرارداد , خودرو سازان سبب بروز مشکلات مختلفی شده است. براى حل اين مشکل بررسى ها انجام شده و منجر به تشکيل گروه کارى بين المللى صنعت خودرو (IATF) گرديد که اين گروه کارى اقدام به يکپارچه سازى الزامات خودروسازان جهان با همکارى کميته فنى 176 سازمان بين المللى استاندارد (ISO ) گرديد. ماحصل اين تلاش انتشار مشخصه فنى ISO/TS 16949 در تاريخ 1/3/1999 است. در تدوين اين مشخصه فنى مراجع ذيل به کار گرفته شده است:
1- سرى استانداردهاى بين المللى مديريت کيفيت ISO 9000
2- نظامنامه هاى مرجع IATF در مورد ISO/TS 16949
3- نظامنامه هاى مرجع خودروسازان آمريکايى (سرى QS 9000)
4- نظامنامه هاى مرجع خودروسازان ايتاليايى (سرى AVSQ )
5- نظامنامه هاى مرجع خودروسازان فرانسوى (سرى EAQF)
6- نظامنامه هاى مرجع خودروسازان آلمانى (سرى VDA)
مزایای بکارگیری استاندارد تی اس:
1- انطباق کامل با استاندارد ISO 9001:2008 و قابلیت تلفیق به خصوص برای واحدهای تولیدی که هم برای صنعت خودرو و هم خارج از آن فعالیت می نمایند.
2- قابلیت انطباق و سازگاری با استاندارد مدیریت ، زیست محیطی ، ISO 14000
3- استقرار یک سیستم مدیریت کیفیت فرآیند گرا که تضمین کننده ایجاد بهبود مداوم در سازمان و حرکت به سمت مدل های TQM و تعالی یافتن سازمان است.
4- پذیرش این سیستم توسط گروه های خودرو سازی ایرانی (سایپا، ایران خودرو،کرمان خودرو و….)
5- استفاده از مزایای عمومی سیستم های مدیریت کیفیت
این ایزو همراه با گواهی داخلی ایزومستر ارایه می گردد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.