دوره آموزشی روانشناسی ورزشی، دانشی میان رشتهای است که به بررسی دادههای دو دانش حرکت شناسی و روانشناسی میپردازد. این رشته همزمان به بررسی چگونگی تأثیر عوامل روانشناختی بر عملکرد آدمی و همینطور چگونگی مشارکت تأثیرات ورزش و تمرینهای ورزشی بر عوامل روانشناختی و جسمی میپردازد.
روانشناسی ورزش کاربردی به آموزش و راهنماییهای روان شناختی برای افزایش عملکرد میپردازد. از مهارتهای روانشناختی که آموزش داده میشود میتوان به تصویرسازی ذهنی، مدیریت انرژی، نظم بخشیدن به هدفها، گفتگو با خود اشاره کرد. روان شناسان ورزش کاربردی معمولاً با قهرمانان و مربیها کار میکنند، اگرچه برخی از آنها برای دیگر کارفرماها از جمله ورزشکاران، مدیران تجاری و ارتش کار میکنند. روانشناسی ورزشی راهی است برای کمک به ورزشکاران تا عملکرد خود را با داشتن ذهن قوی بهبود بخشند. روانشناس ورزشی به ورزشکاران و مربیان کمک می کند تا به سئوال های خود در زمینه ورزش جواب دهند.
روانشناسی ورزشی به ما کمک می کند بتوانیم رفتار ورزشکار را پیش بینی کنیم.لذا می تواند:
1- در شناسایی و حل مشکلات ورزشکاران به ما کمک کند.
2- کمک کند تا با نحوه واکنشهای ورزشکاران تحت شرایط استرس زا آشنا شویم.
3- با کمک گرفتن از مداخلات روان شناسی می توانیم عزت نفس،خود پنداره،تنش،هیجان،پرخاشگری و سایر مشخصه های متعدد شخصیتی را اندازه گیری کنیم.
4- به ما کمک می کند تا با فنون مداخله، ویژگی های ورزشکار، غیر ورزشکار و بازیکنان متعدد تیم را شناسایی کنیم.
5- باکاربرد فنون برون فکنی ، قادر خواهیم شد تا به احساسات درونی شخص ،شبیه ترس ها،آرزوها،امیدها و عقده ها که از آنها بی اطلاع هستیم ، دست پیدا کنیم.
6- کمک می کند تا ویژگی های مربیان و معلمان را کشف کنیم.
+روانشناسی ورزشی
+مبانی روانشناسی ورزشی
+روانشناسی ورزش و فعالیت بدنی
+طبقه بندی روانشناسی ورزشی
+روانشناسی عمومی
+سنجش در روانشناسی ورزشی
+روانشناسی پیشرفته
+روانشناسی رشد
+روانشناسی فیزیولوژیک
+روانشناسی بالینی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.