0
  • No products in the cart.
 

کتاب الکترونیکی PDF روانشناسی خودکامگی از مانس اشپربر

هلدینگ توسعه دهندگان | آموزش مجازی | اخذ ایزو | طراحی سایت > مجله توسعه دهندگان  > موضوعات عمومی  > کتاب الکترونیکی PDF روانشناسی خودکامگی از مانس اشپربر

کتاب الکترونیکی PDF روانشناسی خودکامگی از مانس اشپربر

کتاب الکترونیکی PDF روانشناسی خودکامگی از مانس اشپربر

کتاب روانشناسی خودکامگی از مانس اشپربر در قالب کتاب الکترونیکی  PDF ارائه شده از مجله توسعه دهندگان فعال در زمینه آموزش ، ایزو ، طراحی وب سایت ، که با کیفیت بسیار عالی تهیه و در اختیار شما قرار داده شده است.

 

روانشناسی خودکامگی اثری از مانس اشپربر، مانس( ۱۹۰۵–۱۹۸۴) رمان نویس اتریشی- فرانسوی است. «نقد و تحلیل جباریت» و «قطره اشکی در اقیانوس»از جمله آثار او است. مانس اشپربر روانشناس فردی و شاگرد آلفرد آدلر، هم عصر ژان پل سارتر، دوست آلبر کامو و برتولت برشت بود.

 

مهم‌ترین اثر حماسی او که روشنک داریوش به فارسی ترجمه کرده قطره اشکی در اقیانوس است. موضوع قطره اشکی در اقیانوس مربوط به زمان جمهوری وایمار (دوره تاریخی حدفاصل پایان جنگ جهانی اول تا روی کار آمدن حکومت نازی‌ها در آلمان) است. سرگذشت و سرنوشت انقلابیونی است که در مبارزه به مسائلی برمی‌خورند که وجدانشان نمی‌تواند نه پیش بینی و نه قبول کند.

 

روانشناسی خودکامگی
اشپربر کتاب روانشناسی خودکامگی را در سن ۳۲ سالگی و در دهه ۳۰ میلادی (هفتاد سال‪ ‬پیش) یعنی پیش از آن که هیتلر جهان را به کام جنگ جهانی دوم بکشاند، نگاشته است. او حتی در کتاب خود از روی تحلیل روانی‪ ‬رفتار دیکتاتورها، پیش بینی کرده است که کسی مثل هیتلر‪ ‬سرانجام خودکشی خواهد کرد. وقتی این کتاب منتشر شد نویسنده اش نه تنها مجبور شد برای مصون ماندن از خشم نازیها، به‪ ‬زندگی پنهانی روی آورد بلکه حتی کمونیست های پیرو استالین‪ ‬نیز خواندن این کتاب را ممنوع کردند و پیروانشان حتی از دست زدن به این کتاب هم پرهیز می کردند‪.

 

‪ ‬اشپربر در کتاب روانشناسی خودکامگی، که متنی بسیار روان و‪ ‬جذاب دارد، با تحلیل‪ ‬روانشناختی شخصیت و رفتار خودکامگان و دیکتاتوران، نشان می دهد که دیکتاتور ها به خودی خود خود کامه و‪ ‬جبار نمی شوند بلکه آنها محصول رفتار توده هایی هستند که خلق و خوی‪ ‬جباریت بخشی از وجود آنهاست. برای آن که خودکامگی و دیکتاتوری‪ ‬برای همیشه‪ ‬از جامعه ای رخت بربندد باید روحیه‪ ‬خودکامگی‪ ‬توده ها از بین برود (یادمان‪ ‬نرود که ما ایرانی ها رابطه خوبی با موجودات ضعیف تر از خودمان‪ ‬نداریم.)

 

اشپربر با دسته بندی انواع ترس نشان می دهد که‪ ‬جباران دچار «ترس تهاجمی» هستند و در واقع بخش بزرگی از‪ ‬رفتار آنها ناشی از این نوع ترس است‪.‬ اشپربر معتقد است‪ ‬اعتیاد به دشمن تراشی و ایده «دشمن انگاری هر کس با ما نیست» از سوی جباران محصول ترس عمیقی است که در وجود آنها نهفته است. او از قول افلاطون می نویسد «هر کس می تواند شایسته صفت شجاع باشد، الا فرد جبار». و بعد خودش به زیبایی و با تحلیل‪ ‬روانشناختی نشان می دهد که این سخن افلاطون چقدر دقیق است. در واقع نشان می دهد که جباریت ویژگی است که جایگزین فقدان‪ ‬شجاعت می شود. و این رفتار در همه سطوح قدرت (پدر، معلم، رئیس اداره، پلیس محله و ….) نمود دارد. اما وقتی احاد توده‪ ‬های شخصیتاً جبار در عالم واقع با یکی از جباران همراهی می‪ ‬کنند و او را حمایت می کنند، از او یک حاکم به تمام معنی‪ ‬دیکتاتور می سازند‪.‬

 

 

 

آثار مانس اشپربر:

قطره اشکی در اقیانوس

سقاهای خدا

هشدار بیهوده

تا سنگ بر چشمانم نهند

روانشناسی فرد انقلابی

ما و داستایوفسکی (مناظره با هاینریش بُل)

شارلاتان و زمانه‌اش

هفت پرسش در مورد خشونت

پاشنه آشیل (درک پلیسی از تاریخ)

دربارهٔ نفرت

وضعیت‌های عوضی

زیارت اتوپیا

خوش‌اقبالی یا بداقبالی روشنفکران در سیاست

وصیتنامه روانشناختی من

مانس اشپربر به ترجمه مزامیر تِهیلِم (نیایش‌های پرستش) هم می‌اندیشید. از صبر ایوب، از ارمیای نبی و شک آگاهانه او سخن می‌گفت و ابایی نداشت حتی با صدای بلند انجیل بخواند. کتاب مقدس روی او تأثیر گذاشته و عنوان بخش نخست قطره اشکی در اقیانوس (بوته سوخته) را از سفر خروج گرفته بود.

 

وجود و پديدار ارزيابی ترس و هراس در شخصيت فرد خودكامه

اين تنها آدمهای احمق و خودخواه و يـا افـراد خودكامـه هسـتند كـه ميتوانند آنقدر ترسو و بزدل باشند كه نخواهند اقرار كنند زمانی آنـان نيـز ترس را تجربه كرده اند. چرا كه ترس رايج ترين دريافـت حسـی اسـت كـه  عموم مردم آن را تجربه ميكنند. از طرف ديگر هـراس موضـوع ديگـری است كه ميبايست آن را از ترس بـه وضـوح متمـايز كـرد. مفهـوم تـرس «ارزيابی كم و بيش واقعی از ميان خطرات احتمالی در يك موقعيت خـاص است، در حالي كه مفهوم هراس انعكاس وضعيت انسـان در يـك  موقعيـت خاص است كه آن موقعيت الزاماً خطرناك نيست، ولـي بـه علـت هـراس،منجر به ادراكی ناقص، مخدوش و جهـت دار مـي شـود. تـرس، زاده  ادراك است. در صورتی كه هراس ادراكی را پديد می آورد كـه توجيـه كننـده  ايـن حالت باشد. گستره ترس، متناسب با حدود و اندازه خطرات احتمالی محـدوداست، در حالی كه هراس همان گونه كه اشتباه و خطا كـردن حـد و انـدازه خاصی ندارد، نامحدود است و ….

 


دانلود رایگان PDF

کتاب الکترونیکی PDF رایگان  روانشناسی خودکامگی  از مانس اشپربر 

 

حجم دانلود: 157صفحه– 2.97MB

پسوند فایل: PDF

لینک دانلود : برای دانلود کلیک کنید

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website