0
  • No products in the cart.
 

9 استراتژی کم بودجه بازاریابی که هر استارت آپی خواهد توانست از عهده آن برآید

هلدینگ توسعه دهندگان | آموزش مجازی | اخذ ایزو | طراحی سایت > مجله توسعه دهندگان  > بازاریابی و فروش  > 9 استراتژی کم بودجه بازاریابی که هر استارت آپی خواهد توانست از عهده آن برآید
9 استراتژی بازاریابی کم بودجه

9 استراتژی کم بودجه بازاریابی که هر استارت آپی خواهد توانست از عهده آن برآید

استارت آپ ها با چالش های زیادی روبرو هستند، اما هیچ یک از آن ها به اندازه ی مشاجره برای نگهداری روند  نقدینگی تهدید آمیز و ناکارآمد نیستند. مشکلات اصلی کارآفرینان در ایران تامین بودجه ی لازم برای آغاز کسب و کار است و از این جهت در این مقاله به معرفی 9 استراتژی بازاریابی کم بودجه پرداخته ایم، این استراتژی ها بسیار کارآمد و مفید هستند و هزینه به عمل در آوردن  آنها پایین است در نتیجه برای استارت آپ ها مناسب هستند. در ادامه با مجله توسعه دهندگان همراه باشید.

به یاد داشته باشید که این اعداد و ارقام تنها هزینه های شروع کار هستند. علاوه بر این، شرکت های تازه کار باید هر ماه مبالغی را به عنوان حقوق تیم، هزینه اجاره دفتر، مواد اولیه و سایر هزینه های عملیاتی جاری را بپردازند درحالیکه همه این کسب وکارها درحال نزاع برای کسب درآمد کافی هستند تا ادامه حیات دهند.

بیشتر کارآفرینان وقتی که در گرفتاری ها و اقدامات مربوط به توازن مالی قرار می گیرند، سرمایه گذاری در زمینه هایی که بیشتر به چشم می آید نظیر بازاریابی و تبلیغات را ترک کرده و به آنها خاتمه می دهند. با این وجود، موضوع چالش برانگیز آن است که بی توجهی و تسامح نسبت به بازاریابی به طور کلی جلوی رشد یک کسب و کار را می گیرد، ترک این کار، درآمد قابل جمع آوری را کاهش داده و حتی بودجه بسیار محدودتری را به کارآفرینان تحمیل می کند.

چیزی در حدود 80 درصد از کارآفرینان هیچ ایده ای درباره اندازه گیری اثربخشی استراتژی بازاریابی ندارند، لذا هیچ جای تعجب نیست که بازاریابی نیز برای انتقام گرفتن از این کارآفرینان اینقدر سریع عمل می کند.

هرچند نکته اصلی اینجاست که بازاریابی اثربخش نیاز به هزینه کردن پول زیادی ندارد. مطمئنا، استراتژی های بازاریابی با بودجه بالاتر ممکن است که قدرت دید و ثبات بیشتری در بازده نهایی خود داشته باشند، اما استراتژی بازاریابی کم بودجه و البته بسیار اثربخش نیز وجود دارند که با استفاده از آن ها می توانید استارت آپ خود را رشد و ارتقا دهید. در ادامه 9 نمونه از این استراتژی های بازاریابی کم بودجه معرفی شده اند :

ارجاع دادن عملیات بازاریابی 

یکی از بهترین راه ها برای اجرای بازاریابی، اجتناب از بازاریابی است !
به جای آن می توانید سیستمی ایجاد کنید که به مشتریانتان این امکان را بدهد که برای شما بازاریابی کنند. این حقیقت را نیز در نظر داشته باشید که افراد هنگام خرید یک محصول، زمانی که محصول توسط یک دوست به آن ها پیشنهاد شده باشد، 4 برابر احتمال بیشتری وجود دارد که آن محصول را بخرند.

علیرغم وجود نشریه های دیجیتال، افراد هنوز هم به پیشنهادها و توصیه های فردی بیش از هرچیز دیگری اعتماد می کنند. نکته مهم آن است که ایجاد و انتشار یک برنامه ارجاعی به عنوان استراتژی بازاریابی کم بودجه، هزینه چندان زیادی ندارد و بستگی به آن دارد که شما چطور آن را ساختاردهی کنید و گاهی حتی ممکن است که کاملا رایگان تمام شود. مثلا می توانید برای مشتریان فعلی خود در صورتی که مشتری جدیدی را معرفی کنند، تخفیفی در نظر بگیرید و یا جایزه نقدی به آنها پیشهاد دهید، اگر واقعا بر روی این استراتژی سرمایه گذاری کرده اید.

استفاده از مطبوعات و ویژگی های خبری

مردم اخبار را به طور مرتب دنبال می کنند، و اگر شما خبر ارزشمندی برای گزارش داشته باشید، بیشتر رسانه های خبری با رضایت کامل آن را برای شما گزارش می کنند. مطبوعات یک استراتژی بازاریابی کم هزینه است تا برند خود را در نشریه های مهم مطرح کنید. اگر تمامی کارها را خودتان انجام دهید، شکار فرصت ها و ارسال ایمیل به روزنامه نگارها، در اینصورت استفاده از مطبوعات برای شما یک استراتژی کاملا رایگان خواهد بود.

بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا انواع و اقسام بسیاری دارد، اما هیچکدام نیاز به سرمایه گذاری قابل توجهی ندارند. ساده ترین رویکرد آن است که یک وبلاگ فعال داشته باشید و چندبار در هفته محتوای جدیدی به آن اضافه کنید که به طور خاص خوانندگان شما را سرگرم و به آنها اطلاع رسانی کند.

اینفوگرافیک ها، فیلم ها و پادکست ها همگی به طبقه بندی های بازاریابی محتوا تعلق دارند. اما دلیلش چیست؟ تمامی این رسانه های محتوایی قدرت این را دارند تا شهرت برند شما را افزایش دهند، ترافیک ورودی خود را افزایش دهید و از استراتژی های بازاریابی کم بودجه تکمیلی دیگر نیز استفاده کنید.

بهینه سازی موتور جستجو

اگر در حال نوشتن مقاله و محتوای با کیفیت برای کمپین بازاریابی محتوای خود هستید، می بایست به منظور بهبود و ارتقا بهینه سازی موتور جستجو برای وبسایتتان نیز سرمایه گذاری هایی را انجام دهید.

بهینه سازی موتور جستجو از نظر فنی کمی پیچیده به نظر می رسد اما واقعیت این است که، با کمی مطالعه و وقت گذاشتن برای این موضوع اساس و پایه آن را به راحتی متوجه می شوید. از ابزارهای آنلاینی نظیر Moz’s Keyword Explorer استفاده کنید تا واژه های کلیدی مرتبطی را که می توانند ترافیک بالایی برای سایت شما جذب کنند را شناسایی کنید و سپس سایت خود را به گونه ای تغییر دهید که شامل این واژه های کلیدی باشد.

 

بهینه سازی موتور جستجو

 

همچنین نیازمند آن هستید تا تغییرات ساختاری ایجاد کنید، همواره محتوای با کیفیت بنویسید و به دامنه سایت خود لینک های جانبی اضافه کنید. تمام این موارد کار بسیاری را می طلبد اما اگر تمام آنها را خودتان انجام  دهید، تنها هزینه شما زمان خواهد بود اما ارزش آن را دارد، چرا که مزایای بلند مدت آن بی شمار است.

بازاریابی شبکه های اجتماعی

بازاریابی شبکه های اجتماعی چیزی نیست که بتوانید بطور کاملا تصادفی آن را انجام دهید، اما بصورت کاملا رایگان در دسترس است، و چیزی است که اگر برای آن زمان بگذارید در آن خبره خواهید شد. گام اول را با ایجاد پروفایل هایی برای کسب و کار خود در رسانه های مهم نظیر فیس بوک، توییتر و اینستاگرام شروع کنید؛ و سپس محتوایی را که بازار هدفتان به آنها علاقه مند است را انتشار دهید.

سعی کنید از این طریق به افراد دسترسی پیدا کنید و مطمئن شوید که ارتباطی که به دنبال آن بودید برقرار شده است. در این زمان، می توانید هزاران مخاطب جذب کنید که نشان دهنده یک جریان لنگری از ترافیک برای وبسایت شما می باشد.

بازاریابی شبکه های اجتماعی

 

تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک

تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک می تواند برای شما کاری پر هزینه باشد اگر برای واژه های کلیدی با ترافیک بالا هدف گذاری کرده باشید، سیستم ها و پلتفرم هایی وجود دارد که نسبت به کارآفرینانی که بیشترین نگرانی بودجه ای را دارند دوستانه و کاربردی است.
به عنوان مثال، در فیس بوک شما می توانید برای تبلیغات ویژه و خاص مقدار ناچیزی در حدود 1 دلار برای هر روز بپردازید.

بازاریابی ایمیلی

بازاریابی ایمیلی یکی از به صرفه ترین استراتژی های موجود بازاریابی است، که منابعی نیز مدعی نرخ بازگشت سرمایه ای در حدود 400 درصد و یا بیشتر برای آن هستند. تا زمانی که لیست خوبی در اختیار دارید و یک جریان ثابت اما غیر تهاجمی از ایمیل های خروجی دارید، باید قادر باشید بازده قابل توجهی را برای زمان و پولی که صرف کرده اید شاهد باشید.

برندسازی شخصی

برندسازی شخصی نیز بسیار شبیه به برندسازی شرکتی  عمل می کند، جز اینکه برای شما به عنوان یک فرد اعمال می شود. می توانید خودتان و تخصص هایتان را از طریق رسانه های اجتماعی و حتی یک وبلاگ اختصاصی تبلیغ کنید و فالوورهای جدیدی به دست بیاورید.

ارزشی که در این مورد وجود دارد این است که افراد تمایل دارند به اشخاص دیگر بیش از شرکت ها اعتماد کنند، پس در نهایت، شما یک خروجی قدرتمند و مجزا خواهید داشت که می توانید از آن به عنوان استراتژی بازاریابی کم بودجه برای انتشار محتوای خود و یا جذب افراد جدید استفاده کنید بدون اینکه حتی سکه ای پرداخت کرده باشید.

گروه ها و صفحات گفتگو در اینترنت

قدرت گروه های رسانه های اجتماعی و نیز صفحات گفتگوی عمومی را دست کم نگیرید. احتمال دارد کسی را پیدا کنید که بتواند به پرسش شما پاسخ دهد، یا یک رویداد محلی را به دست بگیرید که بتوانید از آن برای ترویج و تبلیغ کسب و کار خود استفاده کنید. هرچه که با این جوامع مربوط به کسب و کار خود بیشتر درگیر شوید و در ارتباط باشید، می توانید منفعت بیشتری به دست بیاورید.

بهتر از همه اینکه، عضو شدن در این جوامع مجازی هیچ هزینه ای برای شما در بر نخواهد داشت ، بنابراین می توانید بدون صرف چیزی بغیر از چند ساعت از وقتتان، مزایای فراوانی به دست آورید.اگر به نظر میرسد با بودجه کسب و کارتان و هزینه های آن مشکل دارید، به این کار متوسل نشوید که بخواهید بازاریابی را از صورت معادله حذف کنید. بجای آن، راه های خلاقانه ای برای معرفی و شناساندن برند و محصولات خود پیدا کنید که نیازمند هزینه های قابل توجهی نباشد.قطعا با  استفاده از استراتژی بازاریابی کم بودجه  خواهید توانست در کسب و کار تان به موفقیت برسید.

 

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website