0
  • No products in the cart.
 

۵ راز پول که پولدارها به‌ شما می‌گویند

۵ راز پول که پولدارها به‌ شما می‌گویند

۵ راز پول که پولدارها به‌ شما می‌گویند

غالباً اکثر افراد فکر می کنند پولدار شدن و پولدار ماندن تنها برای تعداد محدودی از نخبه‌ها امکان‌پذیر است، ولی نیازی نیست که ثروت را به‌عنوان قلمرو پولدارها یی با حساب‌های پس‌انداز میلیاردی یا کارهای پردرآمد درنظر بگیریم و از آن فرار کنیم. هرکسی می‌تواند وضعیت مالیش را با دانستن این ۵ راز پول بهبود ببخشد.در ادامه با مجله توسعه دهندگان همراه باشید تا با این 5 راز آشنا شوید.

راز پولدار شدن

۱. به سرعت و جذابیت ربطی ندارد

پول ساختن و میلیاردر شدن یک فرآیند سریع یا خلاقانه نیست. به‌ندرت اتفاق می‌افتد افراد به پیشنهادات خاص یا ایده‌های محصولی دست پیدا کنند که آن‌ها را به سرعت به شهرت و ثروت برساند. درعوض، به پدیده‌ی پول‌سازی باید مثل ورزش و رژیم‌غذایی فکر کنید. شما می‌توانید به آخرین رژیم غذایی یا برنامه‌ی ورزشی تکیه کنید، و درنهایت با تغذیه‌ی بهتر و پیشرفت در طول زمان وزن تان را ازدست می‌دهید و سالم‌تر می‌شوید.

پول‌سازی یعنی این‌که کمتر از دریافتی‌تان خرج کنید، هوشمندانه سرمایه‌گذاری کنید، و تخصص‌تان را افزایش دهید و هر سال عایدی‌تان را بالا ببرید. خودتان را با نسخه‌ی جدید “پولدار شوید” سرگرم نکنید، چرا که حقیقت این است که برای بسیاری از آدم‌ها پولدار شدن و ثروت‌سازی نیازمند زمان و تلاش است.

۲. از شر تفکر کوته‌بینانه خلاص شوید

اگر مثل آن‌هایی فکر و رفتار می‌کنید که فقیر هستند، پس فقیر خواهید ماند. فقیرها آن‌قدر صبر می‌کنند تا پول کافی داشته‌باشند یا پیش از آن‌که پس‌انداز کردن یا سرمایه‌گذاری را شروع کنند به‌دنبال شغل بهتری می‌گردند. مشکل این طرز فکر این است که این زمان هیچ‌گاه فرا نمی‌رسد. پس‌انداز کردن هرماهه‌ی پول باید هدفمند باشد، زیرا افراد تمام پولی که دارند را خرج می‌کنند، مگر آن‌که قسمتی از این پول را برای پس‌انداز یا سرمایه‌گذاری تخصیص داده باشند.

۳. آدم‌های پولدار ارزش زمان را می‌دانند.

ارزش زمان چقدر است؟ برای آدم های پولدار، زمان یک دارایی ارزشمند است. آن‌ها می‌دانند که استخدام افراد برای انجام وظایف و کارهایی که خودشان از پس آن برنمی‌آیند تا چه‌اندازه ارزشمند است. آن‌ها هرکاری می‌کنند تا از زمان‌شان نهایت استفاده را ببرند. بسیاری از آدم‌هایی که از توان مالی کمتری برخوردار هستند زمان‌شان را بر کارهای بی‌حاصل یا بر پروژه‌هایی تلف می‌کنند که مهارت یا دریافتی‌شان را افزایش نمی‌دهند.

به‌عنوان مثال، اگر فردی در طراحی نرم افزار مهارت دارد می‌تواند ساعتی ۷۰ هزار تومان درآمد داشته باشد، این همان‌جایی‌است که باید بر آن متمرکز شود. بااین‌حال، اگر آن فرد زمانش را صرف کارهای ساده کند، مانند نشستن در کنفرانس‌ها و انجام امور دفتری که از این توانایی بالقوه‌اش بهره نمی‌گیرد، این شخص، زمان ارزشمندی را تلف می‌کند که می‌تواند به بالابردن سطح دریافتیش کمک کند.

۴. به هر چیزی به چشم سرمایه‌گذاری نگاه کنید

سوءبرداشت متداول این است که پول‌دارها بی‌وقفه خرج می‌کنند. اگرچه این مورد ممکن است در مورد برخی سلبریتی‌ها و دیگر افراد پولدار درست باشد، ولی بسیاری از پولدارها، عاقلانه خرج می‌کنند. آن‌ها بیشتر به سرمایه‌گذاری فکر می‌کنند نه خرج کردن. به‌عنوان مثال، اگر به فروشگاه بروند و یک فروش تخفیفی ببینند، هرچیزی نمی‌خرند، چرا که به‌نظر کار اضافه‌ای است. درعوض، به این فکر می‌کنند که کدام خرید به صرفه‌است و ارزش سرمایه‌گذاری را دارد و آیا پولی که می‌خواهند خرج کنند در حساب پس‌انداز یا حساب سرمایه‌گذاری بهتر به‌کار نمی‌آید؟

به عنوان مثال، چرا ۲۰ هزار تومان صرف خرید یک ژاکت کنم که ممکن است تنها یک فصل دوام داشته باشد‌، حال آن‌که با ۱۲۰ هزار تومان می‌توانم یک ژاکت با کیفیت بخرم برای ۵ فصل یا حتی بیشتر برایم کار کند؟ نکته‌ی مهم این است که احتمال ندارد یک آدم پولدار ۲۰ هزار تومان صرف یک ژاکت کند درحالی‌که کمد لباس‌هایش پر از لباس است و این پول درجای دیگری بهتر به او کمک خواهد کرد.

۵. جریان‌های درآمدی چندگانه ایجاد کنید

پول‌دارها تنها به یک حقوق به‌عنوان درآمدشان نگاه نمی‌کنند. با وجود این که یک حقوق منبع اصلی درآمدی آن‌ها به‌حساب می‌آید، ولی افراد پولدار منابع درآمدی چندگانه‌ای دارند. برخی پولدارها به‌واسطه‌ی کارهای جانبی مانند مشاوره، آزادکاری (فریلنسرها) یا فروش یک محصول، درآمد مضاعف می‌سازند. دیگر پولدارها به واسطه‌ی اجاره‌ی املاک درآمد بیشتری کسب می‌کنند.

راز واقعی پولدارها و مقتصدها این است که به پول‌شان احترام می‌گذارند و از آن مراقبت می‌کنند. آن‌ها پول‌شان را در سرمایه‌گذاری‌های بد یا خریدهای ناگهانی هدر نمی‌دهند. هر هزینه‌ای از قبل برنامه‌ریزی و پول آن فراهم شده‌است.


No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website