0
  • No products in the cart.
 

آشنایی با تکنولوژی آموزشی و سیستم یادگیری خودکار

آشنایی با تکنولوژی آموزشی و سیستم یادگیری خودکار

آشنایی با تکنولوژی آموزشی و سیستم یادگیری خودکار

از جمله مهم ترین پیش نیازهای توسعه بلند مدت در همه کشورها، آموزش عالی در آن جامعه است. امروزه تأثیر تکنولوژی بر جامعه بسیار عمیق است. این داستان تنها در مورد این نیست که گروهی از افراد با فرهنگ و قلمرو یکسان، بخواهند چیزهایی را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. تکنولوژی نقش مهمی در بسیاری از جنبه های زندگی روزمره ایفا می کند و امروزه بسیاری از فرآیندها به صورت اتوماتیک انجام می شوند. با تکنولوژی آموزشی ممکن است بتوانیم برای آموزش بزرگسالان کارهای خوبی انجام دهیم تا در نتیجه آن ها، راه حل های موثر یادگیری فراهم شود و نیازهای منحصر به فرد آنها را تامین می کند. بحث ما بر سر استفاده ناکارآمد یا ناقص از فن آوری حاضر و شناخت و عدم استفاده از فن آوری های مدیریت دانش برای توسعه مفید بزرگسالان در یک محیط آنلاین است. سوال اصلی این است که چگونه تکنولوژی آموزشی و انواع نرم افزار آموزش مجازی LMS می توانمد کارایی و کیفیت جریان دانش را بهبود بخشند و بین موسسات آموزشی و کار آفرینان و سازمان ها همکاری پایدار ایجاد کنند.در ادامه با مجله توسعه دهندگان همراه باشید.

در ابتدا با تعریف چند اصطلاح و اختصار آشنا می شویم:

سیستم اطلاعات (IS)

مجموعه ای از اجزای سازنده برای جمع آوری، ذخیره و پردازش داده ها و برای ارائه اطلاعات، دانش و محصولات دیجیتال.

 فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)

 به عنوان یک مجموعه متنوع از ابزارهای فناوری و منابع مورد استفاده برای برقراری ارتباط و ایجاد، انتشار، ذخیره و مدیریت اطلاعات تعریف می شود.

 یادگیری مبتنی بر کار (WBL)

 به طور کلی به یادگیری در حین کار WBL گفته می شود. یادگیری معمولاً بر اساس نیازهای فرد و کارفرمایان است، و می تواند منجر به کسب مدرک نیز شود.

 یادگیری خودکار

یک روش دستیابی به دانش از طریق استفاده از دستگاه های الکترونیکی یا مکانیکی است. تکنولوژی اطلاعات گاهی اوقات خارج از محدوده نهادهای سنتی است و شامل ماژول های آموزشی فردی، تمرینات، خواندن مواد، کامپیوترهای تعاملی و برنامه های آنلاین می شود.

فناوری حضور

فناوری حضور یک نوع کاربردی است که امکان تعیین و شناسایی محاسبات را هر کجا که ممکن است، به محض اتصال کاربر به شبکه فراهم می کند.

ماموریت تکنولوژی شناختی

این است که یک انجمن برای تجزیه و تحلیل علمی پیشرفت های جدید فراهم کند که می تواند به تقویت عملکرد شناختی – زمینه های تحقیق و توسعه که از ادراک، حافظه، درک، تصمیم گیری، حل مشکل، و استدلال، و عملکرد که ممکن است در فردی یا گروهی کمک نماید.

 مدیریت دانش (KM)

 شامل طیف وسیعی از استراتژی ها و شیوه های استفاده شده در سازمان برای شناسایی، ایجاد، نمایندگی، توزیع و پذیرش بینش و تجربه می باشد.

سیستم آموزش مجازی lms

 برای افزایش پتانسیل یادگیری مشارکتی که به بسیاری از آنها متصل است استفاده می شود. سبک های یادگیری افراد و بزرگسالان مستقل نیز دوره های آنلاین را به خوبی به نیازهای آنها می رسانند.

استفاده از تکنولوژی آموزشی برای آموزش بزرگسالان

نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در تکنولوژی آموزشی

فناوری اطلاعات و ارتباطات نقش مهمی در روند مدیریت دانش ایفا می کند و به بزرگسالان آمادگی تحصیلی برای یادگیری و حل مسائل مختلف را به طور موثر تری می دهند. یادگیری مبتنی بر کار به عنوان یک ابزار برای رسیدن به هدف، تبدیل دانش ضمنی به صریح، به حداکثر رساندن فرصت های یادگیری و درونی سازی دانش توسط تجربه و کاربرد عملی آن در محل کار استفاده می شود. یادگیری یک فعالیت شناختی است که از شخص به شخص دیگر متفاوت است. اکثر سیستم های پشتیبانی یادگیری جنبه های فردی از یک فرد را در نظر نمی گیرند.

هدف، دیدگاه جدیدی در مورد روند اشتراک گذاری دانش برای درک آینده سیستم های آموزش الکترونیکی که از تکنولوژی آموزشی جدید استفاده می کنند است. برای پیدا کردن کارآمد ترین کاربرد منابع ICT در مدیریت دانش، فناوری هایی با هدف صرفه جویی در وقت و استفاده از یادگیری مبتنی بر کار، لازم است که نظریه های مختلف را مطالعه کنیم، تا درک کنیم که این سیستم ها چگونه باید ایجاد شوند تا برای رسیدن به اهداف تعیین شده به ما کمک کند.

لازمه یک زندگی موثر و مفید در یک جامعه اطلاعاتی این است که مردم به محتوای غنی و اطلاعات دسترسی داشته باشند و قادر به پذیرش تغییر و سازگاری با آن باشند. امروزه شرکت ها به طور فزاینده ای در مورد آموزش و پرورش کارکنان خود فکر می کنند که به توسعه شرکت کمک می نماید. کارکنانی که به طور مداوم دانش جدیدی کسب می کنند و دانش به روز را دنبال می کنند، نه تنها قادر به انجام وظایف خود هستند، بلکه با ابتکارات خود راه  حل های بهتری برای مسائل ارائه می دهند و در کارهای گروهی که نیاز به همکاری دارد، انعطاف پذیر هستند.

فن آوری های مدیریت دانش

مدیریت دانش نیاز به فن آوری دارد تا از استراتژی ها، فرآیندها، روش ها و تکنیک های جدید برای ایجاد، انتشار، به اشتراک گذاری و اعمال بهتر دانش، هر زمان و هر مکان بهتر پشتیبانی کند. این یک فرآیند سیستماتیک است در نتیجه ی کسب، انتقال و استفاده از دانش موثر و موضعی و بر بهترین روش تمرکز می کند، بنابراین عملیات پایدار یک سازمان ترویج می شود. کار با دانش به معنای ایجاد محتوا است: نسل جدید دانش به منظور تحریک توسعه فرآیندهای نوآورانه است. تعدادی از عوامل مختلف تداخل با فرایند شکل گیری موفقیت آمیز دانش وجود دارد. فن آوری های جدید، که به عنوان عوامل هوشمند و دستیاران برای جستجو، خلاصه کردن، مفهوم سازی و تشخیص الگوهای اطلاعات و دانش به سرعت در حال توسعه هستند.

محیط های مختلف می توانند تاثیرات متفاوتی در یادگیری به منظور مدیریت بهتر جریان موفقیت آمیز دانش برای کارآفرین داشته باشند. به اشتراک گذاری دانش از طریق مشارکت و تعامل اجتماعی تسهیل کننده کسب دانش، و درادامه از منظر یادگیری مهم است. برای ایجاد جریان دانش موفق در یک سیستم آموزش الکترونیکی lms باید اطمینان حاصل شود که خدمات به کاربر اجازه می دهد همه چیز را در هر لحظه مورد نیاز خود یاد بگیرند و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند. موثرترین راه ممکن است اگر آنها مایل به شرکت در کلاس مجازی باشند. چالش اصلی در یک سیستم یادگیری خودکار این است که تشویق دانش را از طریق تعامل اجتماعی و مشارکت در اشکال مختلف تشویق کند.

یادگیری مبتنی بر کار

یادگیری مبتنی بر کار (WBL) به عنوان یک مفهوم جدید و درک یادگیری در محل کار و دانش مدیریت به عنوان مارپیچی از ایجاد دانش توسط ایجاد دانش دینامیکی تبدیل شده است، فرایند بین فرد و سازمان و بین دانش ضمنی و صریح زمینه های یادگیری سازمانی ارائه شده است. بسیاری از شرکت ها از دانش ضمنی استفاده می کنند تا یادگیری و تجربه دانش آموزان را تقویت کنند. دانش مبتنی بر حس مشترک و دانش صریح مبتنی بر آکادمیک هر دو مورد استفاده قرار نگرفته اند. روش ها برای تعادل استفاده از دانش ضمنی و صریح در کار و عمل، روش های اثبات شده برای بهبود درک و استفاده از دانش ارائه شده است. سازمان ها باید شروع به ایجاد محیط کارگر محور برای تشویق به اشتراک گذاری باز و استفاده از همه انواع دانش کنند.

پفرو و سوتون ایجاد شکاف دانش را به عنوان یک مشکل اساسی با تبدیل دانش به چیزی از ارزش اشاره می کنند. سازمان ها اشتباه می کنند که تفسیری دارند که دیگران بدون توجه کافی به چگونگی تکامل چنین دانش ضمنی آن را انجام می دهند. آنها توجه کافی به زمینه های فلسفه و ارزش هایی که مردم را راهنمایی می کند و چرا آنها آن را انجام می دهند ندارند.

این تحقیق همچنین نشان می دهد که درون سازمانها، دانش در داخل تیم هایی از افراد قرار دارد که به آنها احترام گذاشته و آن را از طریق ارتباطات خود حفظ می کند. دانش در واقع انجام کار و ساختن بهترین قضاوت در زمینه های خاص است. دانش در کار و درآن چه کار می کند وجوددارد. با این حال سوال چه کارهایی موضوع قضاوت است می باشد. علاوه بر این، ابعاد قدرت دانش را نمی توان نادیده گرفت. برای تقلید کردن دانش از شرکت سود می برد؛ با این حال ممکن است قدرت کارفرمای فردی را کاهش دهد. بااین حال فناوری آموزش الکترونیکی به عنوان یک ابزار برای ایجاد دانش ضمنی استفاده می شود. شرکت ضمنی می تواند بر این مشکل به عنوان بدست آوردن اعتبار علمی در سطح کارشناسی یا تحصیلات تکمیلی کارگران و کسب مزیت در بازار کار غلبه کند.

با استفاده از ICT که به طور مداوم در حال تحول است، نویسندگان در حال بحث در مورد رابطه دیگر هستند، و این بین آموزش و پرورش وتکنولوژی میباشد، بزرگسالان به فن آوری های جدید عادت کرده اند و انتظار برنامه های یادگیری انعطاف پذیرتری رادارند. با توجه به بردلی برای مثال، سامانه آموزش مجازی به خوبی طراحی شده می تواند مزایای مشابه انعطاف پذیری و یادگیری را ارائه دهند که مانند تحصیلات تکمیلی می توانید انتخاب کنید، اما همچنین می توانید مزایای دیگری نیز ارائه دهید. با توجه به ماهیت WBL و ارتباط آن با یادگیری الکترونیکی، می توانیم فرض کنیم که فناوری اطلاعات و ارتباطات می تواند به تسهیل WBL به همان شیوه ای که با آموزش الکترونیک انجام می شود، کمک کند.

سیستم همکاری موفق و پایدار

به دلیل مقدار زیاد اطلاعات و توسعه سریع تکنولوژی اغلب در جامعه سردرگمی مشاهده می شود. اغلب شنیده می شود که وجود یک سیستم موفق و پایدار همکاری میان موسسات آموزشی و صنعت ضروری خواهد بود. در این مورد، موسسات آموزش بزرگسالان به معنای آموزش هایی هستند که برای آموزش مردم در سطوح مختلف و مشاغل مختلف مهیا می شوند. در برنامه های آموزش بزرگسالان، هم برنامه های رسمی و غیر رسمی ممکن است ارایه شده باشد. کارآفرینان نیز علاقه مند به افزایش سطح مهارت های کارکنان خود هستند. در آموزش مداوم، همانند آموزش ابتدایی، لازم است که یادگیرنده ها فرصت انتخاب محتوای آموزشی که مناسب با نیازها و خواسته های آنها باشد را داشته باشند.

به عنوان نمونه پیشنهادها برای ایجاد یک همکاری متقابل موفق می تواند به صورت زیر باشد:

 نیازها و خواسته های نمایندگان موسسات آموزشی:

  • مشارکت فعال تولید کنندگان در توسعه برنامه درسی
  • کارگاه های بیشتر در برنامه های آموزشی در همکاری با شرکت ها
  • ایجاد یک وب سایت همکاری مناسب برای هر دو طرف علاقه مند
  • ایجاد یک انجمن تمرین

نیازها و خواسته های نمایندگان صنعت:

  • آگاهی از وقایع کنونی از طریق ارتباط مستقیم با نمایندگان صنایع
  • دسترسی الکترونیکی به اطلاعات در مورد دانش و مهارت دانش آموزان در موسسات آموزشی
  • سمینارهای مشترک، دعوت از نمایندگان کسب و کار و آموزش و پرورش
  • توسعه پایگاه داده از کارکنان / کارآموزان لازم
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website