0
  • No products in the cart.
 

۳ دلیل از دست دادن مشتری در کسب و کار

۳ دلیل از دست دادن مشتری در کسب و کار

۳ دلیل از دست دادن مشتری در کسب و کار

در همه کسب و کارها از دست دادن مشتری می تواند تبدیل به یک فاجعه شود. همه‌ی کسب و کارها زمان و بودجه بسیار زیادی را به فعالیت‌های بازاریابی  با هدف جذب مشتریان بیشتر و فروش بیشتر محصولات یا خدمات اختصاص می دهند.ولی چرا نتیجه نمی‌گیرند؟ چرا این کار بیشتر منجر به سخت‌تر شدن فرآیند خرید برای مراجعان آنها می‌شود؟ آیا تقصیر و مسئولیت آن بر عهده صاحبان کسب و کار است که مشتریان بالقوه آنها درنهایت از آنها خرید نمی‌کنند؟

مطلب مرتبطی که در سایت تدسا می توانید مطالعه کنید:

۱۰ راه حل خلاقانه برای جذب مشتریان جدید

۳ دلیل بزرگ از دست دادن مشتری

۱- پیشنهاد شما مشخص و شفاف نیست

کسب و کار شما در چه حوزه‌ای در حال فعالیت است؟ در چه زمینه‌ای تخصص دارید و مشتری چرا باید از شما خرید کند؟ آیا شما محصولات ملموس ارائه می‌کنید یا تنها خدماتی را ارائه می‌کنید که دقیقا نشان‌دهنده عطش و عجله شما برای دستیابی سریع به پول است؟

زمانی که یک خریدار بالقوه از وب سایت شما بازدید می‌کند یا پروفایل شما را مطالعه می‌کند، چه اطلاعاتی درباره شما دریافت می‌کند؟ آیا در یک زمینه خاص به ‌عنوان کارشناس معرفی‌ شده‌اید یا اینکه شما را به‌عنوان کارشناس و صاحب تخصص در هیچ زمینه خاصی نمی‌شناسند؟

مطلب مرتبطی که می توانید در سایت تدسا مطالعه کنید:

اصول بازاریابی:آیا می دانید ارزش واقعی جذب مشتری جدید چقدر است؟

 

۲- قول‌های عمل نشده معمولا به از دست دادن مشتری می انجامد

چندین بار چنین جمله‌ای را شنیده‌اید، “من به… می‌گم با شما تماس بگیره! ” یا “…. رو براتون می‌گیرم و خبر میدم! ” و در نهایت هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاده است؟

این رنجش‌های بسیار کوچک و شاید بی‌اهمیت به شدت می‌تواند موجب رنجش خاطر شما نسبت به شما شده و برند شما را زیر سؤال می‌برد. با این رفتار نه تنها موجب دلخور مشتری می‌شوید که خواهان رابطه تجاری با شماست، بلکه داستان و یا به عبارتی موضوعی را هم برای افراد شاکی و معترض از خودتان فراهم می‌آورید که آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارند (که بسیاری از آنها می‌توانند از جمله مشتریان آینده شما باشند.)

موجبات رنجش مشتریان خود را فراهم آورید، از این طریق هم زمان با ارزش آنها را تلف ‌کرده‌اید و آینده خود را از بین برده‌اید.

۳- فرآیند پرداخت را بیش از اندازه سخت کرده‌اید

این بزرگ‌ترین اشتباه و گناه شما در این حوزه است. آنها خودشان می‌خواهند پولشان را به شما بدهند – – باید به آنها کمک کنید، نه اینکه مانعی بر سر راه آنها ایجاد کنید.

آیا برای سایت یا فروشگاه خود فرآیند و دستورالعمل مشخصی در رابطه با چگونگی خرید کردن یا پرداخت هزینه‌ها در نظر گرفته‌اید؟ آیا گزینه‌های مختلفی (درگاه‌های پرداخت مختلف) را در نظر گرفته‌اید؟ مثلاً، کارت به کارت، واریز به‌ حساب، پرداخت از طریق پست یا هر گزینه دیگری که برای مشتری هدف شما مناسب باشد؟ مشتریان با سن بالاتر ممکن است ترجیح دهند پرداخت خود را به یک انسان واقعی تسلیم کنند. در مورد پرداخت در چند نوبت برای حجم‌های بالای خرید، اگر برای کسب و کار شما منطقی به نظر می‌رسد. توجه داشته باشید که در هر کسب و کاری که فعالیت می‌کنید، گرفتن از پول از دست مردم با سرعت ‌بالا و همچنین خیلی آسان برای ادامه فعالیت شما بسیار لازم و ضروری است.

چاره کار هم ساده است، محتوا تهیه ‌شده برای وبسایت یا محتوای بازاریابی خودتان را از دید یک مشتری مطالعه کنید. درک و فهم آن برای مشتری چطور است؟ ساده است، کلمات تخصصی در آن استفاده‌ نشده، ارتباط معنادار بین بخش‌های مختلف با هم وجود دارند؟ زمانی که مشتری بخوبی اطلاعات جامعی از شما به‌دست آورد، آیا قادر به ثبت یک سفارش یا حتی ارسال یک سؤال هست؟

اگر نه، پس حتما  باید به رقبای خود شک کنید که بی شک آنها وظیفه شما را بخوبی انجام داده‌اند.

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website